Mojoj Tari je za koji dan 6. rođendan i poželjela je lutku koja ima zubiće..
Ja je nikako ne mogu pronaći :/
Zna li netko gdje je ima i koliko košta?
Printable View
Mojoj Tari je za koji dan 6. rođendan i poželjela je lutku koja ima zubiće..
Ja je nikako ne mogu pronaći :/
Zna li netko gdje je ima i koliko košta?
Jel to ona Chou Chou sta se sad jako reklamira? Pogledaj u Turbo Limacu.
Sigurno je imas u Baby Centru u Sloveniji, kosta oko 300kn.
da to je ta lutka
Bila sam u turbo limaču i nema je..
Rekli su da ne znaju dali će je uopće i dobiti..
A sada mi e u Sloveniju kasno ići :/
Jedino za poklon pod bor :)
I mi smo u veeeelikoj i vrištavoj fazi- kupi mi lutku sa zubimaaa ! - jučer sam bila u trstu i tražila je... ali NEMA JE!!! :roll:
Evo upravo sada sam zvala dobavljača lutke...
gospođa mi je rekla da je ima u mercatoneu, mercatoru i nami.. Turbo limač je vjerojatno neće dobiti.....
Može se kupiti i na veliko ( kod nje osobno ) i cjena na veliko je 360 kn
A u dućanu... hmm ko zna koliko?? :/
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193854
U BC je 39,99 EUR-a, dakle ni 300kn.
mi smo kupili u beču za EUR 34,98. danas sam pitala u TL jer sam baš htjela usporediti cijene i rekla mi je žena da kasni pošiljka i da ne zna kada će doći. Mislim, ne razumijem čemu onda reklame!?
A šta ima još posebno kod te lutke, osim zubića?
I moja L. je zapela za nju, ali ima baby Amore i Pony bebu, pa se premišljam.
Romana, rastu joj zubići i crvene se obraščići, a kad joj u usta staviš grickalicu, onda kao crvenilo prestane, ili tako nekako. Nismo je još otvorili jer je to poklon za Božić. I ja sam se dvoumila jer isto imamo baby amore i još nekoliko drugih (između ostalog i njenu obožavanu crnu bebu), ali eto kad je svaki puta spomene u kontekstu Djeda Mraza onda smo odlučili popustiti.
Citiraj:
hrčkić prvotno napisa
Gdje ste ju Vi našli i koliko ste ju platili???
Sorry, sada sam vidjela odgvor :lol:Citiraj:
Nivia prvotno napisa
Nije mi vrag dao mira i otišla sam u Mercator vidjeti cijenu: 452kn!!!! Koja pljačka, kad se uzme u obzir cijena i u Toys'r'us i u Sloveniji. Ali takva je bila situacija i prošle godine kad smo N. kupili baby amore koja plače, diše, spava koja je prošle godine bila silno reklamirana - mi smo je isto kupili u toys'r'us za neku normalnu cijenu (ne sjećam se više koliko), a to kod nas je koštala i danas košta 620 kn!
:shock: Mislim,kaj je previše, previše je. :/
:shock:
To sam si i mislila... Jošmi je pala na pamet da je skuplja :/
Pa stvarno pretjeruju
u Konzumu je snižena sa oko 450 kn na 300 kn.
Moj trogodišnjak je izrazio želju da mu kupimo lutku.Meni se to čini kao normalan zahtjev jer među igračkama mu prevladavaju autići, kamioni i kocke , no većina ljudi u okolini na to odgovara : lutke nisu za dečke !Da čujem vaše mišljenje.
Naravno da je to normalan zahtjev. Kupi mu lutku.
Samo jedan mali na ovu da lutke nisu za dečke :evil:
Mi smo cure i svoju BabyBorn uredno i bez problema vozimo u svojem vlastitom KIPERU na kojem nam zavidi svaki dečko koji ga vidi. Šala, ali kad je ona poželjela imati kamion, ja, ne MM sam joj ga kupila i mislim da nije dobro stvarati podjelu igračaka na muške i ženske, jer to kasnije vodi prema podjeli poslova na muške i ženske, uloga na muške i ženske...pusti dijete neka se igra sa čme želi, a ne braniti mu, jer je zabranjeno ionako najslađe :love:
:oops: čme :oops: ĆIME :P