-
sto da radim s bumbom?
moja draga prijateljica koja jos nema djece, poklonila mi je bumbo sjedalicu za Tomu. Kupila ju je u ljekarni, u uvjerenju da je korisna, a na kutiji pise da se djeca mogu u nju stavljati od navrsena 3 mjeseca. Kako se Toma jos sam ne posijeda, tek mu je 3 i pol mjeseca i tek se samostalno okrece na bok, naravno da ga ne namjeravam stavljati u tu sjedalicu.
Ali zanima me, moze li se ona koristiti kao hranilica ili ne znam sto nakon sto dijete nauci samostano sjediti i posijedati se? Steta mi je bacit ju.
Ima li neka mama iskustva?
-
Bumbo je navodno skroz anatomski, ameri ga poprilično koriste za tak male bebe ali meni to nije simpa. Nemamo ga mi al ima frendica i dobro joj je došao na puzlama jer se malac uz bumba dizao :)
Eto.
-
mi imamo bumbo stolicu. u uporabi je otkako je L. naučio samostalno sjediti. tu i tamo se posjedne i u njoj pojede komadić jabuke... kada smo je nabavili bila mi je super, jer bi je odnijela u kupaonu, posjela L. i mogla se brzinski otuširati. on tada nije znao izaći iz nje. no, sreća je potrajala petnaestak dana, jer se od tada "izvadi" dok si reko' keks.
trenutno mu je totalno nezanimljiva. možda kada bude stariji posluži kao foteljica... :/
-
eh, da! ni ja ne bi stavljala malu bebu unutra, koliko god bila anatomska... ne znam... nekako mi se to ne čini baš primjereno...
-
Dobili bumbo na poklon (žali Bože para), i nikada ne bih bebicu stavljala u njega tako dugo dok samostalno ne sjedi. Jednostavno mi nije prirodno "stavljati bebu da sjedi ako još ne sjedi", ukratko objašnjeno
Može dobro poslužiti za igru, tata stavi bumbo na glavu, krevelji se i glumi neko čudovište. Beba se pritom savija od smijeha. ;)
-
ma meni je bumbo bio super jedno vrijeme, koristili ga kad je već znao sjediti umjesto hranilice jer imamo premali stan za to čudo.. na žalost luki je imao strava bucmaste nogice pa ga je brzo počeo žuljati