bok recite mi molim vas kad se moze upisati beba u jaslice jel ima odredjeni mjesec ili? i zanima me jel se mogu sada prijaviti da me upisu na listu. i kako se moze cuvati mjesto, i recite ja sam u dugavama gdje ici i koliko kosta :?
Printable View
bok recite mi molim vas kad se moze upisati beba u jaslice jel ima odredjeni mjesec ili? i zanima me jel se mogu sada prijaviti da me upisu na listu. i kako se moze cuvati mjesto, i recite ja sam u dugavama gdje ici i koliko kosta :?
upisi su u svibnju, a upisana djeca u jaslice krecu u rujnu
sve info o tome izadju i na vratima vrtica, na stranicama grada zagreba, a i ovdje na forumu
do svibnja se raspitaj o jaslicama, odluci u koje ces..
malo janje, sve što te zanima možeš saznati u najbližem ti vrtiću, a upisi su u svibnju.
cula sam da se moze predbiljeziti i da ti imaju prednost, mada ne vjerujem u to. mihael je rodjen u 6 mj a ja do tada necu jos naci posao jel je manja sansa da ga prime
pa je, manja je šansa ako roditelj nije zaposlenCitiraj:
malo janje prvotno napisa
prednost imaju djeca čija oba roditelja rade i ona koja "spadaju" u taj vrtić mjestom boravka
kod mene 3 vrtica u blizini. a kaj da napravim zakljucujem da moram ranije ici raditi sto nebi htjela do godinu dana starosti. a ak ne pocnem moram godinu dana cekat opet :?
Prvo i osnovno: prošeći do sva tri vrtića, već ovih dana, i saznaj u koji stvarno spadate.Citiraj:
malo janje prvotno napisa
Onda se najavi na razgovor sa pedagogom i iskreno mu/joj objasni svoj slučaj. Također pitaj ima li kakvih korisnih savjeta, možda u nekim od ovih triju jaslica ima manje navale.
Na kraju, predaj sve papire u svibnju i nadaj se najboljem.