Kad vam se beba okrenula u normalan položaj za porod?
Zanima me kad vam se beba okrenula glvicom prema dolje? Ja sam u 30. tjednu, beba se okrenula na zadak. Dr. kaže da sad stalno mijenja položaj i da se do kraja poroda može još okrenuti brdo puta. Je li neka od vas radila vježbe za okretanje bebe ili mi je to još prerano?
Re: Kad vam se beba okrenula u normalan položaj za porod?
Citiraj:
Dash prvotno napisa
Zanima me kad vam se beba okrenula glvicom prema dolje? Ja sam u 30. tjednu, beba se okrenula na zadak. Dr. kaže da sad stalno mijenja položaj i da se do kraja poroda može još okrenuti brdo puta. Je li neka od vas radila vježbe za okretanje bebe ili mi je to još prerano?
e da, ne znam u kojem si gradu, al recimo u os, zg i vjerojatno i ostalim "većim" gradovima ima akupunktura za porod, jedna od stvari koje rade je i akupunktura za okretanje bebe- nisam sigurna u kojem tjednu, ali oko 32og mislim, uglavnom raspitaj se
Re: Kad vam se beba okrenula u normalan položaj za porod?
Citiraj:
Dash prvotno napisa
Moj je u 32. tj bio na zadak, nekad do 36. tjedna (kad je bio sljedeći pregled) se okrenuo na glavicu. Mislim da vježbe, ako bi i bile efikasne, nemaju previše smisla kad se beba ionako još može vrtit kak joj padne napamet. Npr. ti u 33. tjednu uz pomoć doktora, buduće duole i naklonjenog horoskopa uspiješ izvedest da se beba okrene na glavicu, a ona se preksutra vrati na zadak :lol: