-
Poceti ponovo
Nisam znala kako nasloviti temu :mrgreen:
Imam sina koji ce kad rodim imati 2 god. dojila sam ga do 5mj. i iz razno raznih razloga tada smo nazalost prestali.
Ovako sada kroz pricu cini mi se da je jako zainteresiran za ciku (i kako ce beba papati)
Sto ako on zazeli ponovo poceti kad vidi bebu kako sisa :?
Sto se mene tice ja nemam nista protiv jedino se bojim ugriza jer on grize i ovako.
Ima li vas koji ste prestali pa ponovo poceli sa rodenjem drugog dijeteta i sad uspjesno dojite u tandemu ?
Postoji li neki razlog, meni nepoznat da ga odbijem i dajem samo mladem dijetetu?
-
Mislim da djeca nakon prestanka dojenja izgube refleks pravilnog sisanja.
Zato bočice i dudice mogu izazvati konfuziju.
Mislim da nećeš dojiti tandem ali malac možda bude htio probati.
Moja starija je prestala dojiti negdje prije godinu dana.
Mlađa ima skoro 7 mjeseci i seka je dva-tri puta tražila probati sike.
Dala sam joj, odmah sam osjetila da je zaboravila tehniku, ali povuče jednom-dvaput i gotovo! :)
-
Moj maleni ima 3 mjeseca, a starija kcer 4i pol g. Dojila sam je 2.5g. i kad se braco rodio isto je bila jako zainteresirana za pricu o dojenju, cak je i cike podijelila, pa je jedna bila njena, a jedna bracina. Ja sam se pomalo pribojavala nove situacije i sto ako ona opet pozeli dojiti, jer ja to vise nisam zeljela, ali bracinim dolaskom, ona je dvaput pozeljela probati mlijeko, rekla da joj je fino, ali da ne zeli vise... Malenoga i dalje iskljucivo dojim, a ona vise ni ne pita...
Moj odgovor bi bio, nemoj se previse zamarati unaprijed s time sto ce biti ako..... ako mali pozeli cikiti, nemoj braniti, a mozda niti ne zatrazi... sve ovisi o tome sto ti zelis i je li tebi prihvatljivo dojiti tandem... :)
-
Moj maleni ima 3 mjeseca, a starija kcer 4i pol g. Dojila sam je 2.5g. i kad se braco rodio isto je bila jako zainteresirana za pricu o dojenju, cak je i cike podijelila, pa je jedna bila njena, a jedna bracina. Ja sam se pomalo pribojavala nove situacije i sto ako ona opet pozeli dojiti, jer ja to vise nisam zeljela, ali bracinim dolaskom, ona je dvaput pozeljela probati mlijeko, rekla da joj je fino, ali da ne zeli vise... Malenoga i dalje iskljucivo dojim, a ona vise ni ne pita...
Moj odgovor bi bio, nemoj se previse zamarati unaprijed s time sto ce biti ako..... ako mali pozeli cikiti, nemoj braniti, a mozda niti ne zatrazi... sve ovisi o tome sto ti zelis i je li tebi prihvatljivo dojiti tandem... :)
-
Ja stvarno nemam nista protiv ako on zeli
Jos kad se sjetim onih prvih tjedana poslje poroda i ogromnih kolicina mlijeka, znam da bi me spasio :)
Ali jos nikad nisam cula za nekoga kome je dijete pocelo opet dojiti rodenjem drugog dijeteta i da je ta situacija opstala.
Znam da starija dijeca obicno probaju i da brzo odustanu
-
Moj je prestao prije 5 mjeseci i također je bio jako zainteresiran no kada je povukao samo je napravio nekakvu gadljivu facu i više nije htio. :/ I bolje, nego da mi se ponovno navikne :mrgreen:
-
ja sam dugo dojila i nakon prestanka sam znala nekad iz zafrkancije mamu zicat da mi da sisat. al kad mi se rodio braco i kad sam povukla nije mi se svidilo. stavise, nakon toga mi nije palo napamet ponovo trazit :lol:
-
Moja je isto tražila probati i nije znala :mrgreen:
Drugi put je uspjela povući gutljaj i rekla je da joj nije fino i da voli da joj je mlijeko malo toplije :mrgreen:
Više ne traži, to je bilo to. :)
-
[quote="Anci" rekla je da joj nije fino i da voli da joj je mlijeko malo toplije :mrgreen:
[/quote]
:lol: A po mogućnosti bi bilo dobro da curi kakao?