Koliko dugo bez prematanja?
N,. obicno premotamo oko 21h, onda ide hranjenje i spavanac. Uglavnom, tijekom hranjenja se uglavnom pokaka (ok, to je normalno), ali je onda vise ne presvlacim da se ne pobljucka, a obicno i zaspi. Nocu izbjegavamo presvlacenje osim ako nije bila neka teska havarija, i tako se zna dogoditi da docekamo jutro bez presvlacenja. Nisam primijetila da joj smeta, nekad se pokaka, nekad samo popiski, a nekad oboje, nekad vise, nekad manje. Ipak, ne znam je li ok da bude cca 8-10 sati s jednom pelenom? :?
Re: Koliko dugo bez prematanja?
Citiraj:
Sandee"]N,. obicno premotamo oko 21h, onda ide hranjenje i spavanac. Uglavnom, tijekom hranjenja se uglavnom pokaka (ok, to je normalno), ali je onda vise ne presvlacim da se ne pobljucka, a obicno i zaspi. Nocu izbjegavamo presvlacenje osim ako nije bila neka teska havarija, i tako se zna dogoditi da docekamo jutro bez presvlacenja. Nisam primijetila da joj smeta, nekad se pokaka, nekad samo popiski, a nekad oboje, nekad vise, nekad manje. Ipak, ne znam je li ok da bude cca 8-10 sati s jednom pelenom? :?
8-10 sati s popišanom pelenom je previše a kamoli s pokakanom - posebno kod male djece.
Ne bljucka dijete uvijek, ja ne pamtim uopće da su moji bljuckali a uvijek sam ih presvlačila nakon jela i tokom noći ( ja T. i danas ako skužim da je puno piškila promjenim pelenu tokom noći- to radim lagano i ne probudim ju ). Pošto je riječ o maloj bebi probaj ju presvlačit na način da joj ne dižeš nogice i guzu u zrak kako bi izvukla pelenu ili stavila novu već joj nožice savi u koljenu i okreni kao da češ bebu okrenut na bok ( tak bi navodno i trebalo mjenjat pelenu ali nam to nitko ne prezentira :roll: ).