Re: I ja vam se pridružujem
Citiraj:
Blami prvotno napisa
Do tada kopkam po forumu, tražim odgovore (često samo utjehu), proživljam neuspjehe i veselim se nečijoj sreći s živom nadom da će jednom tako završiti i moja priča. ;)
Svi smo mi tako počeli švrljati po forumu;naučili smo puno,stekli divna prijateljstva,postali trbušasti,postali roditelji....i još smo tu jer se nemremo odljepiti od ovog pdf :heart:
Dobrodošla i što prije postala trbušasta :)
Citiraj:
Blami prvotno napisa
Do tada kopkam po forumu, tražim odgovore (često samo utjehu), proživljam neuspjehe i veselim se nečijoj sreći s živom nadom da će jednom tako završiti i moja priča. ;)
Svi smo mi tako počeli švrljati po forumu;naučili smo puno,stekli divna prijateljstva,postali trbušasti,postali roditelji....i još smo tu jer se nemremo odljepiti od ovog pdf :heart:
Citiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
x :love:
Citiraj:
Blami prvotno napisa
[/img]
Vidjet ćeš i ti ćeš imati svoju priču s predivnim završetkom. Čitajući sada priče drugih, čine se tako sretne i lijepe, ali vidjet ćeš, tvoja priča će ti se činiti najsavršenijom :love: