Davno sam izašla iz štosa kolica, pa da pitam mame s bebama (treba mi info za prijateljicu). Je li ima negdje posebno kupiti plastična navlaka za kolica protiv kiše, ili to dolazi u paketu s kolicima?
Printable View
Davno sam izašla iz štosa kolica, pa da pitam mame s bebama (treba mi info za prijateljicu). Je li ima negdje posebno kupiti plastična navlaka za kolica protiv kiše, ili to dolazi u paketu s kolicima?
mi smo dobili s kolicima. peg perego pramette. mislim da sva peg perego dobiju i još masa drugih proizvođača.
doduše, mi ju ne koristimo, malo mi je bolesna ta scena sa djetetom u plastici
Ja sam isto dobila s kolicima. ALi koliko znam ima za kupit odvojeno. Tamo di je kupila kolica (ovisno o vrsti) moze nac i to. Cak mislim da ima za kupit univerzalni prekrivac. Nek pita u TL ili Adax-a. Tete to znaju di se moze kupit. Nadam se da sam pomogla.
ima kupit odvojeno, ja gledala u tl-u, cijena negdje oko 70 kn ja mislim :/
ja sam dobila s kolicima, i stvarno mi koristi, jer kao velika ljubiteljica šetanja vrlo često loše procjenim vrijeme, jer po meni kiša nikada neće padati :oops:
ja nisam dobila uz kilica,da prođeš jeftino ja sam je kupila u milleru u city centru za 40 kn i super nam je!
Imaš i u Kiki i to i za košaru i za sportski dio.
Cca 80 kuna :(
zna li tko gdje kupiti navlaku za kolica tj.vjetrovku??nisam dobila uz kolica i neznam gdje da to kupim
cure, puno hvala, :*