...nebo strpljive voli... :))
najdraže moje :heart:
mjesecima sam maštala, sanjala kako ću otvoriti novi topic i napisati priču o mojoj maloj mrvi.
prolazili su dani, mjeseci, zavrtjelo se je tu i par godina i napokon je došao i taj trenutak :D .
ovaj postupak odgađala sam par mjeseci što iz objektivnih, a ponešto i subjektivnih razloga. pred menom je bio dugi protokol i htjela sam u njega ući potpuno smirena i spremna.
krajem rujna krenula sam sam yasminom 14 dana ( to je bio lakši dio), a nakon toga krenula je priča sa suprefactom, gonalima i menopurima ( ukupno 29 ampula). taman tih dana tata mije završio u bolnici, doma je bio raspad sistema tako da sam injekcije obavljala u trku između posjeta tati i rješavanja hrpe problema. dolazi i dan punkcije .... ovo mi je bila 5.punkcija i prošla je fenomenalno. cijelo vrijeme punkcije smo se smijali, zabavljali, pričali (veliko hvala dr i sestrama :love: ). dobili smo 17 js, od kojih su 3 dogurale do odličnih blastica, a 2 su mi bile vraćene. dani nakon transfera prolazili su mi munjevitom brzinom jer smo taman imali majstore u kući i ja sam balansirala između njih i kreveta. 5 dana nakon transfera počela sam osjećati tako poznate bolove u križima pred m i bila sam sigurna da je opet sve propalo (već sam tražila broj od maribora). betu sam izvadila 10 dpt ( nisam više mogla izdržati :oops: ). bila je pozitivna, ali meni se je činila premala. panično zovem rikikiki i cmoljim na mob da mi je beta preniska. jedva me je uspjela uvjeriti da je sasvim ok ( hvala ti draga :love: ). za par dana je već bila sasvim pristojna tako da smo se ponadali da su se možda uhvatile obje mrvice.
prošli tjedan imali smo prvi uzv gdje se je vidjela 1 gv, ali još se nije vidjela srčana reakcija. opet se u meni probudio paničar :oops: tako da me je dr jedva uvjerio da je sve ok i da je još prerano za srčeko. trebalo je čekati još tjedan dana. bolje da vam ne pišem kakve sam sve konstrukcije imala u glavi tih tjedan dana.
i evo me danas sa uzv-a. srčeko radi ko vurica :D :D . za sada je sve ok (2 puta sam danas pitala dr da li je sigurno sve ok :mrgreen: :oops: ). po uzv smo 6+2 i slijedeću kontrolu imamo za 4 tjedna.
htjela bih zahvaliti svim divnim i hrabrim curama sa ovog pdf-a koje su me tješile , hrabrile, dizale kad bi pala nakon negativne bete. bez vas bi cijela ova misija bila nemoguća :love: :heart: :* .