Predlog za prikupljanje sredstava za dobrotvorne svrhe
Citam one Bisere od dece i umirem od smeha vec dva dana. Poslala sam link i prijateljici koja nema dece, ali kaze da juce nista nije stigla da napravi posto se celi dan smeje.
Ovako: moj predlog je da se svi ti biseri pretoce u jednu knjizicu i onda bi se zarada od prodaje mogla dati za neku dobrotvornu svrhu (neki dom za napustenu decu ili slicno.) Posto se biseri mnoze i mnoze mogla bi se izdavati jednom godisnje.
Ima ovde u Srbiji jedna knjigice (jako je davno izdata) i zove se Olovka pise srcem u kojoj s decije provale. Tipa pitaju ih sta je to Izobilje pa oni daju definicije. Knjiga je za umret od smeha i vecina ljudi ju je citala tako da pretpostavljam da bi se i ova sa biserima mogla prodavati. Moglo bi i na njoj biti naznaceno da zarada ide u dobrotvorne svrhe.
Sto mislite?
Ne znam da li sam pogodila podforum pa ako nisam izvinjavam se moderatoricama :)
Re: Predlog za prikupljanje sredstava za dobrotvorne svrhe
Citiraj:
tina1975 prvotno napisa
Ovako: moj predlog je da se svi ti biseri pretoce u jednu knjizicu i onda bi se zarada od prodaje mogla dati za neku dobrotvornu svrhu (neki dom za napustenu decu ili slicno.) Posto se biseri mnoze i mnoze mogla bi se izdavati jednom godisnje.
ma meni su tak super sve te ideje sto vi imate, akoje bi NEKO DRUGI mogao odvolontirat
obzirom da je topic na pdfu Želim! VOLONTIRATI u Rodi gdje se podrazumijeva da se javi netko tko zeli dati SVOJ doprinos, a ne smisliti kako da NETO DRUGI da svoj doprinos
tina1975 imas ideju?
super!!!
primi se posla i realiziraj je i uplacuj humanitarno
evo ja cu kupit knjizicu