Da ne duljim - gdje se to sve može kupiti i kojih marki ima na našem tržištu? Do sad smo koristili tosamine koje smo dobili s kamarisovim pelenama.
Printable View
Da ne duljim - gdje se to sve može kupiti i kojih marki ima na našem tržištu? Do sad smo koristili tosamine koje smo dobili s kamarisovim pelenama.
Upravo te tosamine mozes kupiti u Merkatoru.
jel vi te predloske perete kad su samo popisani? ja se ne mogu sjetiti jesam ja to radila ili ne (za onu djecu koja su sad 10 i 15, a ova mala je bila na pamperiscama)
Ja to zvrknem u wc... ne znam jel to dobro ili nije - al meni se sviđa tako :ceri se:
Zastopaces si wc.
Ja sam ih prala u onim vrecicama za pranje finog rublja zajedno s pelenama jer mi Merkatori nisu pri ruci.
pa to tome i sluzi da se moze baciti u wc s kakicom :)
ja sam pitala iz ciste znatizelje, jer se mutno sjecam nekih tih opranih omeksalih papirica, a sad mi izgleda nevjerojatno da tako nesto moze izdrzati iskuhavanje (uz moju baku nije moglo proc bez pranja na 95)
nisam vidjela martin odgovor
marta, ali s oni s kakicom jesu predvidjeni upravo za bacanje u wc, zar ne?
ako ne mozes istresti kakicu, onda sve bacis u wc, ako mozes onda govance ide u wc a papiric u smece. govorim iskljucivo o tosaminim papiricima jer postoje mislim kushies (a mozda i nisu) koji se mogu bacati u zahod. jer su strukturom vise kao wc papir nego kao vlazne maramice.
U zadnjih 10 dana nisam u Merkatoru uspjela dobiti papiriće. Ne znam da li ih više ne naručuju ili ih nema trenutno (nisu mi znali reći), ali ih zato ima po apotekama. Doduše :shock: u Merkatoru su bile po 10ak kuna, a u apoteci 16, ali ipak mi je laknulo kad sam ih našla jer mi se nije išlo u Sloveniju samo zbog toga. 8)
U zadnjih 10 dana nisam u Merkatoru uspjela dobiti papiriće. Ne znam da li ih više ne naručuju ili ih nema trenutno (nisu mi znali reći), ali ih zato ima po apotekama. Doduše :shock: u Merkatoru su bile po 10ak kuna, a u apoteci 16, ali ipak mi je laknulo kad sam ih našla jer mi se nije išlo u Sloveniju samo zbog toga. 8)
Čula sam da ih u Mercatoru više neće niti biti. Ali ako imate firmu, možete naručiti kutiju po cijeni od 10 kn komad...
u kojim apotekama ih ima?Citiraj:
modesty71 prvotno napisa
mi ih do sada nismo koristili jer mi je odvod koma. sada bi ih spremila za jaslice.
jel ih ima u kamarisu u tkalči?
Gdje, u Merkatoru? Zašto se može naručiti na firmu, a ne kao fizička osoba?Citiraj:
Ifigenija prvotno napisa
Joj, zaboravila sam napisati da se može od veleprodaje Tosame naručiti preko firme - jer oni ne rade s fizičkim osobama...Citiraj:
mamaja prvotno napisa
A jel imaju predstavništvo u Hr ili se mora u Sloveniju?
Ima u Zg, ne znam broj, potraži preko imenika ili na netu.
A mozete i umjesto papirica staviti gazicu - velicine npr. ko tetra ili pola tetre i onda slozite na odgovarajucu velicinu. Isto propusti mokro a kakica ostane. Mogu se prat u beskonacnost :smajli mudrica:
Evo još jedan rekla-kazala. Kako papirića nema u Merkatoru, išli smo po njih u ljekarnu. Nema ih ni tamo, a teta je rekla da ih Tosama više neće proizvoditi. :?
no divno. i sta sad?
inace, zanima me - dobila sam od frendice bivsepelenasice rolu mislim Kushies papirica i super mi je, sto put bolja od Tosame. Di bi mogla tog nabavit?
ja sam jednom bas negdje na ovom podforumu procitala savjet za drugu vrstu papirica koji se mogu upotrijebiti: dm-ovi (babylove) einmal waschlappen, pakirani u zute duguljaste plasticne vrecice po 30 komada. i stvarno su dobri, dovoljno veliki, dovoljno cvrsti, i mogu se po nekoliko puta oprati s pelenama. mi samo njih i koristimo.
samo, nemojte ih pobrkati s babylove maramicama za brisanje, koje su pakirane u zutu kartonsku kutiju, a nepogodne su za ovu svrhu. ovi papirici se iskljucivo prodaju u zutoj plasticnoj vrecici.
Ima negdje topic o alternativnim papirićima. To su one DMovi papirići - krpice za pranje. 30 kom 10ak kuna. Deblji su od Tosame, ali su manji :/ Probajte, pa možda nekome bude odgovaralo.... Ja sam ih znala koristiti uz Tosamine kada je Jan imao rjeđu stolicu....
patko, kad zagusti, imam rolu koja mi ne treba 8)
ja sam od papirića davno odustala.
zar nema svjetlana papirice?
je, pace, kushies su.
probaj s ancicom.
Probat cu s Ancicom, al nadala sam se da ima neki jednostavniji nacin da ne gnjavim zenu... Imam sad te Tosamine, pa da potrosim pa imam cijelu veliku rolu Kushisa (potrosila sam onu polovicu), pa je tek onda panika...
Od Tosame se mogu naručiti papirići ali 10 kn je veleprodajna cijena (bez poreza) i mora se kupiti veće pakiranje. Koliko ja znam Tosama će i dalje proizvoditi te papiriće.
Ima ih i u Kamarisu.
Ja sam prije ljetovanja iznazivala sve žive Mercatore i ine i nigdje ih nisam našla. Na kraju sam zvala Tosamu i nakon nekoliko prespajanja konačno dobila ženu koja mi je rekla neka probam po ljekarnama. Uopće ne znam kako mi to nije palo napamet s obzirom da radim u ljekarni. na kraju sam si ih sama naručila. Dakle, pitajte u ljekarnama ili zamolite da vam ih naruče. to su bebi predlošci Kobacaj.
Na kraju nam ni nisu trebali (platnene smo tek kupili i trebale su nam pslužiti i za odvikavanje od pelena) jer je moje zlato na moru skinulo pelenu :D . Ali o tome na drugom topicu
Podižem temu i zanimaju me koje papiriće preporučate, gdje kupiti i po kojoj cijeni?
Preferiram one koji se mogu baciti u wc.
Hvala!
Poklonim ti dva ili tri neotvorena paketa Tosaminih (Toto) papirića ako želiš...
I mene zanima gdje ih ima za kupiti! Ako se ne smije reklamirati, molim na pp. Fala!
ja u austriji kupujem popli papirice od popolinija, isto su bio-razgradivi tako da idu u skoljku. pakiranje je od 100 kom i dodje 5 eura. Ne znam da li ima gdje u grazu pa kada idete da si pogledate...
čini mi se da se u wc mogu baciti samo oni od bambino mio, mislim da se zovu mio-lineri (govorim o papirićima koji se mogu kupiti u hrvatsko) i ima ih za kupiti u apotekama
postoje još tosamini - isto po apotekama
mueller i dm također imaju svoje jednokratne krpice
samo na ovim mio linerima piše da su za pelene, ostali se zovu nešto tipa jednokratne krpice, papirnate krpice i slično, ali to je to
Lutonjica, gdje ima za kupiti mio-linera?
Off topic, jel se svima nakon jučerašnjih radova na portalu smanjio font na postovima ili sam to ja nešto zdrmala? Hvala!
Ja sam Bambiono mio kupovala u svojoj ljekarni (Barulek). Možda ih ima i u Intersparu, oni imaju kompletan njihov program.
Tu smo zaključili da oni mogu u wc http://forum.roda.hr/threads/15793-wc-friendly-papiri%C4%87i-u-Hrvata?highlight=wc+u+hrvata
Gdje je ljekarna Barulek?
U Intersparu ih znači ima.
Ključić, hvala :) !
Brza i ekspeditivna - svaka čast !
Da li netko zna gdje ima u Zadru kupiti ovih papirića koji se mogu baciti u wc????
Ili neki link za kupnju preko neta??
Imaš u Intersparu ili u ljekarni Višnjik ( ispod SAS-a ona šarena zgrada) i koštaju 70 kn 200kom. To su ovi bambino mio, ja ih koristim