http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=8795&sec=1933
Printable View
Je sigurno. :roll:
Ja jesam. Iskreno.
Zadovoljna sam s učiteljicama svoje djece. Zaista su kompetentne i u redu. (Bila sam zadovoljna i s odgajateljicama u vrtiću, ako je i to bitno...).
ŠKOLSKI SUSTAV je pak druga priča i tu ima puno prostora za poboljšanja, ali o tome bi učitelji/nastavnici/profesori mogli reći više...
Ja sam zadovoljna s 90% učitelja svog djeteta, ali ta anketa koje se dobro sjećam je katastrofa i ne može poslužiti nikakvim suvislim zaključcima.
I ja sam jako zadovoljna učiteljicama i suradnjom sa školom. Ima boljih i lošijih učitelja, ali do sada nisam naišla na nekog s kime se ne bi dalo razgovarati. Zadovoljna sam atmosferom u školi, time što djeca nisu broj i što se o svakome vodi briga. Nisam zadovoljna programima za više razrede, a niti većinom udžbenika. Prostora za promjene na bolje ima, a na to su pozvani i roditelji. Anketu o kojoj je riječ nisam vidjela.
Kao da sam ja pisala.Citiraj:
Peterlin prvotno napisa
Od riječi do riječi (osim onoga dijela svoje djece, jer imam samo jednog školarca)
meni je, recimo, ovo zanimljiv podatakCitiraj:
Posebno je zanimljiv podatak da su djeca manjine roditelja koji nisu podržali navedene tvrdnje postigla prosječno bolje rezultate na PISA testiranju od ostatka testiranih učenika..