Pitanje za poznavatelje filmova: Koje bi filmove preporucili za gledanje za 12-godisnjake?
U zadnje vrijeme uopce nisam u toku, a problem je sto su upravo ispali iz razdoblja gdje su svi crtici pun pogodak.
Printable View
Pitanje za poznavatelje filmova: Koje bi filmove preporucili za gledanje za 12-godisnjake?
U zadnje vrijeme uopce nisam u toku, a problem je sto su upravo ispali iz razdoblja gdje su svi crtici pun pogodak.
Buntovnica iz internata, High school musical 3, Mamma Mia.
mogu samo potpisati :)Citiraj:
mim prvotno napisa
Sorkac, cure, zapravo sam mislila na filmove iz videoteka. Treba mi za proslavu, pa se malo informiram da ne posudimo nesto posve neprikladno.
Pročitaj na DVD-u kratki sadržaj: sve ono što se zove "urnebesna američka komedija" preskoči :mrgreen: . Romantična komedija je taman. Pogotovo ako je riječ o tome da neka teenagerica dolazi u novi grad, školu, što god...To su benigni filmovi. Imaš i film Bratz. Mi gledale 2X, ima muzike, ima pouku...Ja bih to nabavila.Citiraj:
anchi pp prvotno napisa
step-up 1 i 2
billy eliot
Da, meni se cini da na trzistu prevladavaju "urnebesne americke komedije", koje vise ne mozes otkriti niti po naslovu. Nekad si znao da je to Americka pita i gotovoCitiraj:
mim prvotno napisa
:lol: . Pregazile me godine.
E, ovo ja bum potpisala.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Tulum 1 i 2 (ako se tko još toga sjeća)
i sretan 12. rođendan Jeleni :D
gle stvarno, sretan rođendan jelena :*
ajme, super si se toga sjetila. obožavala sam te filmove.Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
i, sretan rođendan :love:
Sretan rođendan curi tako lijepog imena :love: