Drage moje forumašice!
Ne mogu ja šutiti koliko god bih htjela ali sa vama dijelim i suze i smijeh pa tako moram podijeliti i naš poklon od Svetog Nikole.
Jučer sam usred dana napravila test na trudnoću koji je osvanuo sa dvije II lijepo vidljive.
Popodne sam izvadila ß koja iznosi 501 :D :D :D .
Ovo je rezultat kućne radinosti MM i mene (nije bilo susjeda u posjetama kao što neke pitaju).
U mom potpisu stoji ukratko što smo sve prošli a ovo nam je 4. trudnoća po redu ali 1. iz kućne radinosti.
Mi smo još u čudu i nismo ludi od radosti više u nevjerici kako se to dogodilo, mislim znamo mi kako se rade djeca ali nam to nije uspijevalo zadnjih 12 godina.
Sve ove dosadašnje prirodne trudnoće nakon xy pokušaja kojima sam se veselila na forumu, uvijek su mi bile SF za mene i MM, a kad ono čudo se dogodilo i nama.
Naravno slijedi i ponavljanje ß i puno drugih stvari koje su još problem, ali za koje barem znamo da su problem, i ishod je neizvjestan ali idemo dan za dan, stepenicu po stepenicu.
Zadnja M je bila 30.10. i čekala sam ovu krajem 11.-tog da idem u 6.-ti stimulirani IVF i jednostavno nije došla, kao što sam i pisala da me zeza kad ne treba.
Iako sam bila rekla da slijedeću trudnoću neću objaviti dok ne vidim :heart: , znam da svaka trudnoća svima nama daje nade i digne nas da idemo dalje i zato sve ovo dijelim sa vama, virtualnim prijateljicama i suborkama.
Povlačim za noseve sve kojima treba. :love: