-
Evo i mene!
Pozdrav!!!!
Nakon godina truda da dođemo do bebe, konačno je sazrijela odluka u nama o posvojenju. Nikad nije bila upitna i uvijek smo se divili ljudima koji su posvojili djecu, ali sam htjela da budemo definitivno sigurni u našu odluku i evo nas.
Molila bih vas za par savjeta; napisala sam molbu za obradu za posvojenje, ali nisam sigurna kako bi ona trebala izgledati, i kako točno da je naslovim, pa vas molim za bilo kakav savjet!
-
Pozdrav, dobrodošla! Imaš puno topica o molbi, malo posearchaj po starim postovima. Kad sam ja pisala ispala je na stranicu i pol, gore smo stavili našu sliku i sve naše kontakte - fiksne, mobitele, mail, ukratko o nama - godine, zanimanja, di radimo, nešto malo o uvjetima u kojima živimo (tipa koliki stan) kako provodimo slobodno vrijeme, naši intersi, nešto malo o našoj široj obitelji, koliko smo dugo u braku, motivacija zašto želimo posvojiti dijete, negdje između faktualno-toplog pristupa, naslovili smo na "Centar za socijalnu skrb Zagreb, Ured zajedničkih poslova, Eugena Kumičića 5, 10000 Zagreb" (ako živiš u ZG-u) i nazvali je "Molba za procjenu podobnosti za posvojenje", iako su rekli da im te formalnosti nisu tako bitne - točan naziv molbe i sl. Sretno :heart: !
-
Da, mi smo tu molbu napisali vrlo slično kako se piše poslije za Centre, i zaboravila sam napisati da smo i naveli dob djeteta, tu je realnije nemati velika ograničenja (tipa bebu), a ako navedete neku dob neće vas zbog toga ne kontaktirati ako imaju i manje dijete (barem su nama tako bili rekli).
-
Pozdrav! Mi smo molbu za obradu podobnosti napisali cisto sluzbeno...u svega par recenica smo se predstavili (ime prezime, odakle dolazimo, koliko smo u braku, razlozi posvojenja)...Nikakve detalje nismo pisali...ako te zanima kako izgleda nasa zamolba javi se na PP pa ti posaljem!
-
super,hvala na pomoci.Sad imam neku ideju u glavi odakle poceti. :D
javim se ...
-
Pozdrav!
Runi, jeste krenuli u postupak?
-
-
Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
Dobrodošla i sretno!
:D
-
-
-
runi ima li kakvih novosti? :coffee:
-
-
Bok curke drage!!!!
Hvala na dobrodošlici!
A hvala i na lijepim željama!
Još ništa kod nas, nadam se da je zatišje pred buru u svakom pogledu!
Nisam još ni molbu poslala :oops: , ma grozno, borim se s teškom bolešću moje majke, stvarno nam je teško, baš kad mislim da je sve o.k., nove metastaze, operacije, kemoterapija, ah neću vas gnjaviti mojim problemima, ali samo da znate zašto ništa ne stižem :cry:
-
-
-
-
-
-
Curke drage :heart: ,
moram se pohvaliti :D ,
danas je dan kad smo poslali
zamolbu za procjenu podobnosti za posvojenje,
krećemo,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!,
tako sam sretna što smo napravili prvi korak!
-
bravo,samo naprijed :klap:
-
-
Jupiiiiii,nek sve sto krace traje!
-
runi bravo :D :D :D :D :D .
:* :love:
-
Ne znam što da kažem,
baš sam iznenađena,
naravno pozitivno!!!!!!!!!!!
18.02. poslali poštom zamolbu,
a gle čuda!!!!!!, jučer dobili poziv za razgovor.
03.03. naš drugi korak...................
-
Bravo bravo za naredni korak.
:D :D :D :D :D :D :D
:* :*
-
bravo :D :klap: nadam se da cete brzo proci obradu :*
-
-
Ma super, tad i mi imamo razgovor kod psihologa!
-
-
-
sretno i da što prije dobijete mišljenje o podobnosti!
-
-
mnoooogo srece runi!!! :heart:
-
-
-
-
runi mi :cekam: :cekam: :raspa: da čujemo najnovije vjesti.
-
runi :cekam: da čujemo lijepe vijesti.
-
:cekam: :cekam: :raspa: :bye:
-
Evo :* , evo :D , evo 8) , nisam uhvatila vremena za napisati.
Ne znam što da kažem, osim SUPER!
Kako smo dobili jako rano poziv, nismo imali vremena stvarati nikakvu paniku oko toga, a mislim da vjerojatno ne bismo i da smo dulje čekali, ne znam što nam je, sve smo to nekako shvatili bez pritiska. Valjda smo ostarili :lol: :lol:
To je bio jedan ugodan razgovor, kao da smo na kavi s prijateljicom (psiholog), sad tko zna :lol:
Rekla nam je da smo dobri kandidati :lol: , u pravim godinama i da je lijepo što znamo točno što želimo, da ne bi bilo nekih nedorečenosti.
U sljedeći petak ako nešto ne iskrsne nama, pišemo psiho test.
Bili smo točno onakvi kakvi jesmo bez ikakavih suzdržanosti, jedino mi je MM rekao da sam mogla malo manje pričati ( a to je zato jer mu se žurilo na posao, a meni nije :lol: :lol: ).