htio mi inducirati porod zbog otvorenosti???
ovih par dana razmišljam dali bi otvorila topic ili ne. i na kraju sam se odlučila otvoriti ga jer me zanima vaše mišljenje.
naime situacija je ovakva. u četvrtak sam bila na redovnoj kontroli kod moje ginekologice i ona je utvrdila da sam otvorena prsta. sve je u redu. tada sam bila točno 39+2 tjedana trudna. nakon toga sam otišla u bolnicu na ctg koji je bio uredan. doktor koji mi je gledao ctg je rekao da bi tu bila najbolja indukcija jer je kao opasno hodati tako otvorena jer bi mogla pokupiti neku infekciju što bi moglo naštetiti bebi. a i kao dijete je već zrelo pa zašto ne. ja sam ostala :shock: i odbila indukciju i rekla mu da ću radije pričekati svoje trudove. pa valjda bi mi moja ginekologica nešto rekla da je to tako. a inače je taj doktor koji mi je predložio indukciju na lošem glasu i poznat po tome da je sklon i bespotrebnim indukcijama i nalijeganju na trbuh za vrijeme poroda samo da se "žena što prije riješi muka".
šta vi mislite o tome? dali sam ispravno postupila?
Re: htio mi inducirati porod zbog otvorenosti???
Citiraj:
Nina20 prvotno napisa
..u četvrtak sam bila na redovnoj kontroli kod moje ginekologice i ona je utvrdila da sam otvorena prsta.
3 prsta otvorena [/b]