Re: Neznam vise sto bi.....
Citiraj:
lidać prvotno napisa
sad neznam dali ima ikakve veze ali ja i MM smo u djetinjstvu isto takvi bili...
:(
geni, geni kameni ...
dakako da ima veze
nije krv voda - rekla moja baba
moja je slična, sramežljiva
nisam niti ja bila bolja
al bolje da je takva nego da ide svakome ... bar pazi kome će vjerovati
tako je bolje za kasnije, biti će opreznija kad odraste
Citiraj:
lidać prvotno napisa
moja malena ima 3.5god toliko je sramezljiva i bojazljiva da neznam sta bi vise...
naime otic na neku predstavu -nema sanse,onda odlazak negdje gdje su tipa fifi i ti obuceni likovi -nema sanse,neki rodendan i tome slicno nema sanse sve se svodi na vristeci plac i pogrdno gledanje drugih ljudi...jedino sto prolazi je park...
kada joj se neko nepoznat obrati-plac...
i tako od malih nogu-dali netko ima iskustva s time i dali se djete uspijelo osloboditi???
imate kakav savjet???(osim da s njome svaki dan idem nekuda da bi se priviknula)
sad neznam dali ima ikakve veze ali ja i MM smo u djetinjstvu isto takvi bili...
najvise mi smeta sto drugi roditelji i osobe govore "joj,pa sta joj radite ,zasto je takva!" -i onda sam u tome trenutku u stanju rasplakati se jer mi postane uzasno tesko...
Što kaže MGrubi, geni svakako imaju veze, bez trunka sumnje.
I da je bolje da je takva nego da ide svakom. Ja sam se npr. lomila s tim što je moje dijete bilo u stanju bilo kome dati ruku, bar u 80-90%slučajeva, i to stvarno nije dobro.
Tebi nemoj da bude teško pogotovo što vidiš da vam je dijete i na tatu i na mamu :heart: i ignoriši maksimalno zajedljive komentare, samo je prihvati takvu kakva jeste i kad ti neko ponovo uputi sličan komentar reci - jeste ona je takva, ne voli nepoznate, ne voli buku, frku i sveopšti metež :heart:
Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Citiraj:
lidać prvotno napisa
geni, geni kameni ...
dakako da ima veze
nije krv voda - rekla moja baba
moja je slična, sramežljiva
nisam niti ja bila bolja
al bolje da je takva nego da ide svakome ... bar pazi kome će vjerovati
tako je bolje za kasnije, biti će opreznija kad odraste
da, ima nesto...ali opet nije pravilo, stovise ja sam zivi primjer kako se stvar promijeni upravo suprotno
izuzetno sam bila povucena ko mala, nisam se volila igra sa drugom djecom, nisam isla u vrtic, malo sam pricala, bila vise solo.
To je trajalo do prilicno kasno... Nakon toga, kad sam krenula na fax i upoznala svog muza (tadasnjeg decka)...sve se promijenilo doslovno naopacke.
SAD NE MOGU PRESTATI PRICATI, lako sklapam kontakte, prijateljstva, konverzacija, obozavam biti u drustvu....
moj sin takodjer je solista...ali nadam se da ce se ipak malo prije mene promijeniti