ja do nedavno nisam imala ni jedan
al sad kad imam ovaj od operacije sljepog crijeva svako malo me ziga, onak, podmuklo bolucka i tu i tam presjece
jel to uobicajena pojava?
Printable View
ja do nedavno nisam imala ni jedan
al sad kad imam ovaj od operacije sljepog crijeva svako malo me ziga, onak, podmuklo bolucka i tu i tam presjece
jel to uobicajena pojava?
ja imam dva oziljka, jedan bas gadan (ali meni to seksi, u duhu Onog topika) i nijedan me nije niti bolio niti zatezao
ali, moguce da je tvoj jos rani, pa zato
Mene moj svrbi ,obicno na promjenu vremena. :roll: Ah , postajem Jeremija!
Mukice, tvoja je rana još poprilično svježa.
Mene prvih par godina znalo štrecati na promjenu vremena isl, a poslije ništa!
Čuj, ako budeš imala kakvih većih bolova, možeš se uvijek javiti svom doktoru, ali meni sve to zvuči vrlo vrlo uobičajeno.
:* i :bye: i ~~~~~ da te što prije prođe!
Bole. Čak i oni mali od laparoskopije.
Boli. Od epiziotomije. :(
Potpis na ovo.Citiraj:
Hobita prvotno napisa
A mamu mi nekada boli rez od carskog, a seka eto već 14 godina :/
potpisujem ovo gore + s 4 godine sam zarezala zglob noge na razbijenu bocu imam ožiljač od cca 2cm, na svaku provjeru vremena pecka, boli i svrbi....Citiraj:
kahna prvotno napisa
i mene svrbi ožiljak od carskog na promjenu vremena, a onog od epiziotomije stalno "osjećam"
mene je dugo bolio ožiljak od slijepog crijeva. sada samo zateže ka je promjena vremena.
ja sam jeremija 8)
ostali ožiljci...ko da ih nema. :D
Pred promjenu vremena boli, čak i peče, ožiljak od carskog
Drugih ožiljaka nemam.
jao puntica moras mijenjati avaratCitiraj:
puntica prvotno napisa
sad sam zamislila deppa sa oziljkom od slijepog crijeva aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :oops: :oops: :oops:
I mene, i to od prvog poroda (prije 7 godina), više nekako pecka nego boli. Od drugog ništa.Citiraj:
kahna prvotno napisa
I mene samo taj od epi.
A od tog poroda prošlo više od 14 godina :(
Mene s vremena na vrijeme zna bolit ožiljak od epi koju sam imala na prvom porodu.
Zna me bolit i zglob na lijevoj ruci koji sam ozlijedila još u SŠ kada sam igrala odbojku.
Imam ožiljak star 6-7 godina koji boli s vremena na vrijeme i smeta mi na dodir. I ožiljak od epi me boli ali on je kako frižak pa se ne računa :)
nije ožiljak, ali boli povremeno.
trtica.
bila je slomljena prije 5 godina.
Svrbi me ožiljak od carskog iz 2006.g. Onaj od slijepog crijeva iz '93 ne osjećam.
Izgleda da samo mene niti boli, niti svrbi, niti zateže...
Jesam li normalna?
da.Citiraj:
insomnia prvotno napisa
i sretnica još k tome. :mrgreen:
i ja osjetim od carskog
mm-a ožiljak od slijepog crijeva boli već preko 6 godina.
ne na promjenu vremena nego stalno.
doktorica mu je rekla da umišlja.
:roll:
Imam dva od carskog reza i 3 mala od laporaskopije. Ne osjećam niti jedan, nikada :)
Mene ovaj od carskog zna baš jako zaboliti kad npr kihnem. Od operacije bruha sam dugo osjećala, pred promjenu vremena i sl. :roll: a ovi od laparoskopije me samo nekad malo zasvrbe i zabole .. sve u svemu, od carskog je najgori.
Moj carski je tak dobro napravljen i "obrađen", a ožiljak sam i ja kasnije, kad je rana zarasla, sama tretirala, tako da niti se vidi (stvarno je jako mali), niti me smeta...
ne bole.
povremeno ožiljak od carskog reza,uglavnom ne