Moram pohvaliti - na zahtjev MM
Nakon podosta uvjeravanja i svađanja s MM, da ne bi ja uvijek bila pametna, popustio je mom prijedlogu da odemo na pregled autosjedalica i da nas na licu mjesta instruktor poduči i instalira nam autosjedalicu.
Uglavnom smo se prepirali oko vezanja, položaja (natrag ili naprijed) i mjesta na kojem je najbolje da bude.
Danas smo napravili izlet u Zagreb, ujutro smo kupili novu veću autosjedalicu, odveli djecu u Zoo i Mc Donalds i na povratku otišli na pregled autosjedalica da nam je odmah i smontiraju. Atmosfera je bila srdačna i sjajno organizirana a s MM se u koštac uhvatila Kloklo. I smotala ga do daske. Uglavnom, ostavila sam ga s njom i tako je proveo gotovo sat vremena. Naštimali su remenčiće, navukli ljetnu navlaku, smontirali je u auto ( poslije smo morali on i ja sami), namjestili sina u sjedalicu i poslikali se.
Nakon svega toga popili smo pićence, srdačno se ispozdravljali i uputili kući.
Nakon nekog vremena šutnje čujem MM: " A baš je draga ta ženskica, morala bi je pohvaliti na forumu. Je se jadna naklečala tamo dok smo sve to složili, nije to lako. A izgleda da i ona ima dijete, i njega netko mora čuvati dok ona to radi....."
Ja ga gledam: " Čuj, SVE one imaju djecu...."
I tako ja sad javno pozdravljam Kloklo i sve ostale Rode- instruktorice i prenosim javne pohvale jedne muške ljudske jedinke kojeg nije baš tako lako osvojiti na prvu loptu.
I poruka Ančici koja mi je svojevremeno predlagala muškog instruktora.
Iskustvo je pokazalo da to nije potrebno, očito samo vlastita žena nešta pametuje, za druge žene to ne vrijedi.
I ako se ova hvalevrijedna akcija proširi i na druga područja Lijepe Naše, imate dva kandidata za instruktora za naše područje! :*