JAKO SAM ZABRINUTA I TUŽNA DANAS
Pozdrav svima.
Dakle,radi se o našm sinu,ima 5 godina,užasno bistar,inteligentan...
I dođem danas u vrtić po njega i teta me totalno šokira kada mi je rekla što se dogodilo.
Navodno su kitili bor i on je bio previše ufuran u sve to te ga je on azamolila da svi zajedno moraju to radit a ne samo on na što se on naljutio i udario tetu.
Ali problem je u tome,što se izgleda to počelo događat svaki put kada nešto nije po njegovome.
Kaže teta da je užasno ozbiljan,da se neće da igra s drugom dijecom,da je uglavnom sam igrajuči neke igre na kojim treba mozgat i mislit(tipa radni listići,slagalice i sl)i da se njoj čini da to za njega nije baš dobro,da on treba iskoristit svoje djetinstvo,ne bit toliko pedantan,ozbiljan...
Toliko me je to pogodilo i neznam kako odreagirat na to njegovo ponašanje,što učinit,dali ga kaznit,istuć ili što.??
Razgovaram danas s njim i on uopće ne kuži što ja njemu cijelo vrijeme pokušavam reći.
Svaki mu dan govorin kakav treba biti,što je lijepo a što grubo ponašanje ali kao da to nema nikakvog smisla.Pitam se gdje sam pogriješila?
Prilično smo tolerantni roditelji,puno vremena provodim sa svojom djecom,radimo,crtamo,pričamo...puno toga...dala am 300% sebe,a sada koda je sve krenulo niz brdo.
Rekla je teta da ako se to još jednom ponovi da će ići iz vrtića.
kako ga naučiti da prihvati ako nije po njegovom i da nauči prihvatiti poraz,a da uz to kontrolira svoje ponašanje...?
Hvala puno.