Sve je rečeno u naslovu.
Budući da ćemo vjerojatno iduće godine kupiti auto s isofixom, htjeli bi sjedalicu koju možemo koristiti i sada, u autu bez isofixa.
Printable View
Sve je rečeno u naslovu.
Budući da ćemo vjerojatno iduće godine kupiti auto s isofixom, htjeli bi sjedalicu koju možemo koristiti i sada, u autu bez isofixa.
misliš na booster?
Znam na što mislim, ali ne znam zove li se to booster :mrgreen:
Trebam kupiti novu AS (od 18kg) i tražim onu koja udovoljava gornjem uvjetu - da je mogu koristiti i u autu s isofixom i u autu bez isofixa.
da, tebi treba booster. booster se ne vezuje posebno pojasom ZA auto. u njemu se dijete vezuje pojasom od auta, a osnovna svrha boostera je podignuti dijete i namjestiti pojas da prolazi gdje treba.
da ne filozofiram - svaki isofix booster se može staviti ( i koristiti ) u autu bez isofixa.
ali ako vec ima isofix i moze kupiti skuplji booster, zasto ne uzeti onaj s isofixom i ne misliti svaki put kad se vozi sama u autu (a boosteri su tad obicno :oops: nevezani pojasom) oce li joj pri sudaru booster doletiti u glavu
pa da, ja sam je tako i shvatila. ona bi kupila booster s isofixom, ali ne zna može li ga koristiti i u autu bez isofixa. može.
općenito svaka sjedalica s isofixom se može učvrstiti i pojasevima s tri točke vezanja (barem ja još nisam čul za neku koja je isključivo isofix i ne smije se pričvrstiti pojasevima)
Po vazecoj regulaciji svaka se isofix sjedalica mora se moci vezati i pojasom (ne istovremeno).
naravno da da. Ja imam romer kidfix, kod nas je na isofixu, kad ide baki i didi samo je vezan pojasom.
Hvala, romericu sam i planirala!
Navodno ima rabljenih Roemera na oglasniku, čak sam vidjela jednu na aukcije.hr
a mozda je i tvoja, ha? :roll:
down girl ;)Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
na navedenim stranicama ne nalazi se sjedalica koju MP traži