....zašli smo več duuuboko u 12 mjesec, Božić i nova godina su pred vratima, gdje god da pogledamo (bilo tv, bilo kroz prozor susjedu u dvorište, bilo u šetnji gradom....) vidimo brdo novogodišnjih ukrasa, borova, lampica... i svega popratnog što ide uz ovaj mjesec :heart: ... I sve je prekrasno i baš onako kako treba biti (fali samo puuuno snijega a ne ove dosadne kiše :x ), ali... Kakvo vam je raspoloženje? Dali je ono pravo novogodišnje sa stalnim osmjehom na licu (vjerovatno i dok spavate), sa puno entuzijazma u bolje sutra, sa brdo optimističnih misli i sa vjerovanjem da če vam se sve neostvarene želje u novoj godini konačno ostvarititi :saint: .... ili ima netko ko nije baš optimističan i hvata ga ona "blagdanska depresija" kao npr mene danas- e sad, dali je to posljedica ove neizbježne financijske krize koja nam več pokazuje zube ili je to neko vaše osobno nezadovoljstvo i neimanje nečega što vam treba (novčića npr), kako kome :evil: ... Eto, mene je baš jutros čim sam se probudila uhvatila ta nekakva depresija zbog svega što neču moči napraviti kako valja i kako treba i baš su mi se sve kockice nekako ružno poslagale pa ne vidim nigdje izlaza :( ... I sad sjedim na kauču, pišem ovo i gledam u bor i razmišljam- šta je to to?! zar če me samo ovaj bor podsjetit da je zaista Božić sljedeči tjedan :( ?! Kako je kod vas?