koje radite na dvije ili vise skola, odnosno koje nemate placenu mjesecnu kartu
jesu li vam isplaceni putni troskovi za razdoblje zimskih praznika
Printable View
koje radite na dvije ili vise skola, odnosno koje nemate placenu mjesecnu kartu
jesu li vam isplaceni putni troskovi za razdoblje zimskih praznika
Bok!
Moj muž je radio prošle godine u 2 škole i u jednoj su mu davali kao neki postotak od mjesečne karte, ovisno koliko dana je radio u toj školi, a u drugoj je dobivao pojedinačne karte, ovisno koliko dana je dolazio u tu školu, tako da je za vrijeme zimskih praznika dobio za kartu ovisno koliko je bilo sjednica.
Pozdrav!
mm radi u 2 škole. u jednoj (di je na pola radnog vremena) dobiva kompletan prijevoz a u drugoj (di ima samo 3 sata) ne dobiva ništa.
normalno dobiva preko praznika, jedino ljeti ne dobije mjesec dana (kad je kolektivni)
to za ljeto mi je jasno da ne dobivamoCitiraj:
puntica prvotno napisa
ali meni su sad ukinuli, a mislim da nisu u pravu
pa me zanimaju i tudja iskustva
da plaćeni, baš mi javila banka, (sms) da je sjelo.
Cure-deficitnih zvanja :) koje radite u školi,jeste li se raspitivale za učiteljske kredite stambene od kamate 1,69%..Ima li vas takvih,ja sam pri kraju pmf-a matematike i čula sam da prof.mat,informatike i još njih par imaju ta prava...pa ako netko zna,bila bi mu zahvalna... :love:
sve ti piše na stranicama mzoš-a.
da bi dobila kredit moraš se zaposliti u nekoj školi u kojoj prije tebe nije bio zaposlen prof. tvog profila. to ti znači da ako nađeš posao prof. matematike u školi u kojoj je do sad matematiku predavao prof. npr. zemljopisa, onda imaš pravo na kredit. e sad, di ćeš naći takav posao...ne znam :/
Pročitaj tu