Budući da su u večernjim terminima gužve na Šalati prestrašne tražimo alternativu pa me zanima kako je što se tiče toga na drugim klizalištima.
Navodno je otvoreno i novo klizalište u Sv. Nedjelji pa molim iskustva iz prve ruke.
Printable View
Budući da su u večernjim terminima gužve na Šalati prestrašne tražimo alternativu pa me zanima kako je što se tiče toga na drugim klizalištima.
Navodno je otvoreno i novo klizalište u Sv. Nedjelji pa molim iskustva iz prve ruke.
u sv. nedjelji prošlu subotu u prijepodnevnim satima nije bilo žive duše, tako da je moja family imala cijeli led za sebe :P
upad 15 kn, klizaljke 5 kn, svira legenda elvis :lol:
čaj 5 kn
milija, ako ne očekuješ šalatu, i imaš nejčad na klizaljkama
htjedoh reći - milina ako imaš nejačad na klizaljkama x3 :oops:Citiraj:
klmama prvotno napisa
E, pjevaš pjesmu koju moje uši vole :D . Klizaljke imamo, "nejačad" ima 12 godina, samo što planiramo poslijepodne pa se nadam da ne bude previše ljudi. Navodno će klizalište raditi do 1.4. Iskreno se nadam da hoće :/ .Citiraj:
klmama prvotno napisa
Šalata nije ono što je nekad bila: važan nam je led i da nema 4 čovjeka na kvadratni metar.
Hvala ti za info iz prve ruke. :*
javi kako je bilo, mi danas nismo mogli zbog utakmica, ali sutra idemo na klizanje
nije to ništa spešl, ali za mene solo s troje novih klizača-taman
nije ogromno, mogu klinci brzo do ograde :lol:
a ja imam prostora za svoj gušt
Klmama, a gdje je klizalište u Sv. nedelji i kad radi, mi bi doveli još 2 nejačadi...
kad se spustiš s auto puta, prvi izlaz za samobor, dođeš na križanje kod benzinske i auto praone sa desne strane, znači skrećeš desno, i tamo u sklopu ŠRC-a ti je i klizalište
klma, jel to otvoreno ili zatvoreno klizaliste?
nadam se da ce, nakon sto je otvorena arena pa se u nju nasele koncerti, ledenu dvoranu ponovo vratiti ledenim sportovima
ugodjaj je definitivno najljepsi na salati, bas zbog tog klizanja pod vedrim nebom, bilo danju, bilo predvecer uz disko kuglu
ali led je na nekim mjestima mokar i ako mala djetesca bas tu padnu, idu doma mokra
na salati i roditelji imaju dosta mjesta za stati sa strane, uz bandu (ako oni sami ne klizu), na drugim klizalistima nije tako
Hvala klmama!
Joj Ivarica, meni nekako Šalata nije legla, doduše bila sam samo jednom, prije puuuno godina i činila mi se mala i jaaako natrpana, pa bi mi gdje je manje ljudi.
Al valjda sam ja razmažena, navikla ko klinka klizati na stazi na Zetri koja je bila stvarno mrak.
na velesajmu je obicno manja guzva
ovo je malecko, pod šatorom
idem tamo isključivo da mi ne pregaze djecu, nije mi inače iz Dubrave blizu :P
ali je fora, za nas početnike (osim mame Sande Dubravčić)
8)
A zna li tko koji je najmanji broj klizaljka koji ima za iznajmiti u Sv. Nedjelji/Velesajmu/Domu sportova?
za cetverogodisnjake ih sigurno ima
Hvala klmama za info!
Bogme ćemo i mi iz Dubrave do tamo potegnuti...
Kakvo je radno vrijeme tog klizališta?
Mi smo prošle godine klizali kod King Crossa... samo je tamo htjela jer je malecno, malo ljudi ... K tome i besplatno ... Zna li netko jesu li ga i ove godine postavili?
Vidjela sam neku ogradu kod Mandija koja liči na klizalište. Malo ti je bliže, pa možda vrijedi pogledati.
MM bio danas s Andrejem u Domu sportova, imali su klizaljke broj 25.Citiraj:
Freja prvotno napisa
Vrijeska, bila ja jučer u KC i nije bilo klizališta.
Evo mi se zaletili danas do Sv. Nedjelje (hvala klmama na preporuci!). Radi svaki dan od 9 do 21, novi termin počinje svakih 1,5 sati (dakle u 9, pa u 10.30, u 12 itd.) Mi smo bili od 16.30 i nije bilo gužve. Klizalište je malo, ali sasvim dovoljno (jer nema gužve), pogotovo za početnike. Moja najveća zamjerka je pomalo kvrgav led. Klizaljka ima od broja 26. Budući da je otvoreno cijeloga dana, da je jeftinije i bez gužve, mi ćemo vjerojatno tamo dok veliki D ne nauči samostalno klizati pa ćemo onda na neki veći led (i u veću gužvu :/ ).
Mi imamo klizaljke ali ih treba naoštrit :/
Zna li netko oštre li se u Sv Nedjelji?
Pored blagajne bio je natpis "Brušenje klizaljki" sa strelicom. Dakle, valjda ima. Radi li cijeli dan, to ne znam. Pitaj na 3373335.
Ah, kad ja ne telefoniram :roll: Prisilit ću se ili nekoga zamoliti, tnx :)
Evo, nazvat ću ja sutra. Ali me treba podsjetiti. 8)
Ma daj, napravila bi to za mene? :heart:
A zašto ne? Ali stvarno, možda će me trebati podsjetiti. Trudnoće mi pojele mozak :mrgreen:
Brušenje stalno.
Pfuf. Odrastam polako :)
:D
Preduhitrila si me. A čak nisam ni zaboravila.
HvalaCitiraj:
pikulica prvotno napisa
a gdje da nađem klizaljke br. 24?
po mogućnosti za posuditi.
moja šefica je odlučila klizati po svaku cijenu.
mi bili jucer na salati, vodili necakinju, dorian je bio tak odusevljen
al nisam pitala jel imaju malih brojeva, ionako ja nisam mogla biti s njim pa nije dolazilo u obzir.
vidjela sam neke klince kako puzu po ledu i sjede okolo
ovo klizanje u sv. nedelji mi se čini skroz fora, tamo bi i ja mogla obnoviti svoje sposobnosti koje kržljaju već.... dugo, ako nema gužve.
možda se za vikend zaletimo.
Koji je raspored klizanja u Domu Sportova - za gradjanstvo i skole klizanja? :trep:Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
Nemam pojma :oops: MM obično nazove Dom sportova pa ih pita za taj dan koji ga zanima (tel. 36 50 333 i 36 50 334).Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
Koliko smo skužili, nedjeljom i praznikom imaju termin za građanstvo od 10.30 do 12 i neke večernje termine. Kako je preko tjedna i koji je raspored škola klizanja, još se nismo interesirali.
Jučer je bilo od 20 - 21.30 navečer. Poslije podne ništa. Znam jer sam zvala oko 13 sati.
ma daj...kaj je fakat 26 bio najmanji broj?
pa ja sam imala 24-26 i fakat sam se nadala da ce Lea ovu zimu probati led :(
Kome odgovaras? :)Citiraj:
Freja prvotno napisa
Nadovezujem se na tanju_b vezano uz rad klizališta u DS. :)
Napisala sam podatak za Sv.Nedjelju. Tako su mi rekli.Citiraj:
leonisa prvotno napisa
aha.. cool thanks :)Citiraj:
Freja prvotno napisa
ma, guglala sam ja pa nisam nasla nesto manje od 27 :(Citiraj:
Freja prvotno napisa
mora biti manjih klizaljki, hokej treniraju i trogodisnjaci