Re: kapi iz slavonsog broda
dobrodošla samo da ti kažem da sam i ja naručila te kapi i mm ih sada pije nadam se da će nam biti od velike pomoći
Citiraj:
maja8 prvotno napisa
dobrodošla samo da ti kažem da sam i ja naručila te kapi i mm ih sada pije nadam se da će nam biti od velike pomoći
MM je popio, menga je pri kraju i čekamo plodne dane!! Mislim da cu otići kupiti LH test pa cemo vidjeti!!!
svaki dan sam na forumu i stalno njuškam što je novo, neznam kako mi je ovo promaklo! Tako me je zaintrigiralo, da sam isti čas nazvala ženu u Sl. Brod i lijepo se napričala s njom o našem problemu. Naravno da sam naručila kuru za 5 tjedana. interesira me ima li u zadnje vrijeme novih, konkretnih rezultata kod naših cura s ovim ???
ja sam naručila kapi i jos neke pripravke i to platila 500 kn i ništa nemojte nasjesti niti jedan ginekolog nije čuo za to a šarlatanstva u Hrvatskoj ko u priči
dobila sam kapljice i malo sam pogledala na internetu te biljke koje se spominju u sastavu. pa to ni nije tako loše, ima smisla ako je to to što piše. niti jedna biljka nije nepoznata i ima dosta dodirnih točaka s našim problemima. mi ćemo ipak probati, kud sve pa i to...