Dakle sve piše, ali slobodno komentirajte. Naravno pitanje se odnosi na vašu djecu u vrtiću
Printable View
Dakle sve piše, ali slobodno komentirajte. Naravno pitanje se odnosi na vašu djecu u vrtiću
Idu.
Nema druge.
No, da ih imam priliku izvaditi iz vrtića sljedećih par tjedana, bih.
što je stigla već?
Nije očekuje se sljedeći tjedan, navodno. Mi inače nismo išli u to doba, ali ove godine ja sa iščašenim koljenom, plus probe. Čak su mi i starci nešto sa zdravljem. Ne znam. Možda ćemo morati.
moj je sad doma jer je bolestan tako da me strah, a morat će ići, nema nam druge :(
kako zavidim vama sa zdravim bakama i dedama.
Ne znam zašto ne bi. Pa tko kaže da će se zaraziti? Ako se i ndb zarazi, baka će ju čuvati, isto kao što bi ju čuvala u ovoj drugoj verziji.
ne kužim baš pitanje ? jesi li mislila na epidemiju gripe u grupi u koju dijete ide ili općenito na gripu ?
ja pretpostavljam da je mislila na pojavu gripe kod nas, općenito
i izbjegavanje vrtića kao mogućeg izvora zaraze
ja ne znam, vjerojatno neće ići
i tako ne ide već preko mjesec dana
cijepila ga nisam jer nismo uspjeli spojiti više od dva tri zdrava dana od početka cijepljenja
a prošle smo godine grdo nagrabali zbog gripe pa ne bi riskirala
ja sam shvatila ovako kao imga, kad krene gripa...hoće li u vrtić ili ne
dopeljaj ti cure kod nas, anci
bar će šef imati nekog za igru a ne da mene maltretira od jutra do večeri :mrgreen:
onda je odgovor ide u vrtić, pedijatrica ne daje bolovanje za općenito 8)
a da sam doma kao ti, možda bi odgovor bio drugačiji, želim ti brzo ozdravljenje :hug
inače je išao, ali lani, dok sam bila na porodiljnom nije. iako, ta sezone gripe traje do proljeća. tako da ne mislim da sam nešto posebno postigla time što nije išao u vrtić ajde recimo mjesec dana. dobro, nije dobio gripu. :mrgreen:
Odgovor je pozitivan jer radim u vrtiću i nemam kud s klincem i veliki idu u školu pa smo u riziku kako god uzmeš.
Da sam doma i ne radim ne bih ga vodila u vrtić (iako to nije nikakva garancija da se ne može zaraziti, ali smanjena je mogućnost).
ne.
Ostavimo dijete tamo, pa dođemo po njega kad dođe proljeće.
:lol:Citiraj:
mujica prvotno napisa
mislav je isao u vrtic
zbilja ne vidim razlog za ostati doma ako nije bolestan
druga stvar kad vrtic mozda ninje jedina opcija cuvanja pa moze i ne mora ici, ali kome jest, onda se ide, zar ne? :)
XCitiraj:
mujica prvotno napisa
a što da radim s djetetom? da ga ostavim samog doma dok sam na poslu?
a ne, poslodavac će imati razumijevanja pa ću i ja ostati doma dok traje gripa, a i kad dođu vodene kozice...
a plaća će uredno sjedati na račun kao da radim... :roll:
naravno da je išla, a ići će i sad.
odnosno moja tek kreće ponovo u vrtić, i to baš slijedeći tjedan.
sve boleštine koje može pokupit u vrtiću može i bilo di drugo, a ispod staklenog zvona je nisam ni ko bebu držala pa neću ni sad.
sad je i imam di i kome ostavit ako se razboli dok prije to nisam mogla. znalo se dogodit da bolesno dite moram vodit sa sobom na posao.
ide u vrtić ne vidim zašto ne bi išao,a ako će pokupiti gripu,pokupit će je bilo gdje.