Jelovnik za proslavu 1. rođendana
Dakle, blizu nam je 1. rođ. Ne baš jako blizu ali već razmišljamo što ćemo, polako se planiraju pripreme. Ne znam kako vi ali mi smo jako uzbuđeni i želimo da svima bude super, da sve bude savršeno i da svi pamte...
Zasad sam odlučila ovako. Slavit će se na vikendici (20ak min od Zg), vikend nakon rođendana. U subotu bi pozvala male i mlade, u nedjelju velike i stare da ne bude gužva, a i svima ugodnije, ipak je razlika u godinama, temama... Pripremit ćemo roštilj i u sub i u ned. No to je jedino što zasad smislih... I mislila sam djeci napuniti bazenčić da se malo bučnu...
Ali muči me što sve ponuditi za klopu, najviše što da djeca jedu... Bit će ih od oko godinu i pol nadalje... Nemamo baš nekog iskustva, znali smo nekad malo poroštiljat s frendovima ali nikad nismo sami radili veliku feštu... Muči me i torta, znam da će bake raditi, možda bude i koja kupljena, ali ja bi njoj napravila i sama jednu... Nekak mi je to ono, da budem ponosna sebe... Zadnjih godina nisam baš previše boravila u kuhinji pa bi mi dobro došao savijet... Neka fina, lijepog izgleda, a ne prekomplicirana za napraviti...
Sve ideje, savjeti su dobrodošli...