Znate one kakve smo mi vozili sa četiri kola? Jel to još uvijek postoji i ako da, gdje? Moja cura ih želi imati, ne role nego baš rošule ali nigdje ih ne mogu naći.
Printable View
Znate one kakve smo mi vozili sa četiri kola? Jel to još uvijek postoji i ako da, gdje? Moja cura ih želi imati, ne role nego baš rošule ali nigdje ih ne mogu naći.
Znam da mala od moje frendice ide na umjetničko rošulanje i da nemaju role nego baš rošule na 4 kotačića (ili više), ali mislim da to nisu one rošule sa remenčićima kakve smo mi nosili nego neke moderne.
Mogu ti je pitati gdje su ih nabavili, ako želiš...
Ajde pitaj molim te
Mi smo lani dobili Fisher price koje se obuvaju na cipelu , mogu se rastegnuti, ali nisu baš napete kao obične , teže je manevrirati s njima.
Kupljene u Grazu.
Trina, ja sam čula da ih ima i u dućanima sportske opreme. Vjerojatno bolje opremljenima :/
Kaže frendica da njima rošule nabavlja klub. Nisam od neke pomoći... :mrgreen:
Meni su rekli da ih se može kupiti u Hervisu u Grazu negdje u Mur Centru. Informacija nepotvrđena.
koturaljke s 4 kotača, one prave, kupuju se u palma novoj, u italiji, na glavnom trgu. tamo je specijalizirana trgovina u kojoj se mogu kupiti i rabljene, kao i nove koturaljke. Dakle pravac Palma Nova, nije daleko!
inače, jedini klub u zagrebu u kojem djeluje škola koturaljkanja, kao i natjecateljski program za djecu od 3 ili 4 godine na dalje je KKK Medveščak, informacije trenerica Sanja 095 81 36 014. Ako se upišete u klub, dobit ćete koturaljke na korištenje besplatno i ići ćete na razna natjecanja, domaća i međunarodna...
na e-bayu upišeš roller skate i ima ih puuuno :)
baš mi je to palo na pamet,da pogledaš na e-bayu jer ako ih nema na e-bayu nema ih nigdje
Ja dajem svoje, prave stare, žute, retro za simboličnu cijenu