-
Kriva tehnika sisanja
Ave!
Evo me u tandemu sad vec skoro 7 mjeseci.
Bilo je boljih i losijih trenutaka.
Sad smo u fazi kad P doji samo ujutro i navecer, al mene je sad i to malo dojenja koje traje svega par minuta pocelo iritirati. Glavni razlog toj iritaciji mi se cini da lezi u tome sto mislim da je P pocela gubiti pravilnu tehniku sisanja i sisa na neki nacin od kojeg dobijem poriv izletiti iz vlastite koze kad krene dojiti. Naime, doji tako da me bradavica tijekom cijelog podoja lagano bolucka. I onda joj vec nakon par minuta kazem da zavrsi, a ona meni: Al mama nisam popila nista mlijeka :(
Stvar je cini mi se i u tome da zbog krive tehnike niti ne uspije potaknuti let down.
Ma uglavnom, ne kuzim kako je izgubila tehniku ako od svog rodjenja stalno sisa? I ustvari sto dalje? Dal ce joj se tehnika opet popraviti ili ne?
Uf, brdo pitanja i dilema me muci i trenutno se ne znam izvuci iz njih.
-
:love: to se nama dogodilo ljetos (topic strajk?! malo nize) i od tada nema LD.
naime, znala je L. gubiti tehnku na koji dan, ali je dolazilo do LD, no od ljeta, kad joj se zastopao nos, ona ju vise nije popravila nti je potaknula LD. svo mlijeko kojeg popije popje "isisavanjem".
na topcu su mi se javile cure koje su prosle to, pa im se cak i vratila tehnka i LD.
nadam se da vam se stvar posloze onako kako zelite :love:
-
i da, isto je od uvijek dojila.
nije pila cak ni na case s kljunom.
-
moja neva povremeno šara s tehnikom (3,5 g)
ja joj kažem da jako otvori usta i napući usnice (izvrne ih prema van)
-
ja sam spominjala i rad jezikom jer sam skuzila da tu steka.
-
Al, cure kako objasnite djeci da sisaju pravilno s jezikom kad ni ja sama nisam sigurna kako bi ona tocno trebala izvoditi te pokrete.
Inace izvana sve izgleda ok. Usne su izokrenute, vidi se jezik preko desni, al pokreti koje izvodi su krivi jerbo me bole i kao da mi zulja cicu preko zubi.
-
a da nije početak soora onda :/
enivej, i ja povremeno osjetim to žuljanje od zuba
uzmem stanku :mrgreen: