-
Ministar Kalmeta
Malo čudan naslov, ali skužit ćete zašto je tu...
Kako sam trenutno doma i umirem od dosade, doslovno hutam knjige, novine i časopise, pa sam si shodno tome napunila stan raznim Gloriama, Storyima itd...
I kupih ja tako jučer novi broje ovog 'ekskluzivnog' časopisa Elite...
Lijepi veliki članak na dvije strane kako je ministar prometa, veza i bla, bla, da ne nabrajamo, dobio bebicu sa svojom novom gospođom i kako je zbog raznih obaveza bio spriječen da dođe po njih...al nebitno...
Bitne su dvije velike fotografije na kojima ponosna mama izlazi iz rodilišta i pokazuje bebicu, te se ukrcava u auto s njom...a beba u divnom velikom bijelom JASTUKU...Onak...čisto sumnjam da bi se potrudili zabundat dijete da ga onda premještaju iz jastuka u sjedalicu...
Zar ne bi gospodin ministar, obzirom da je ipak zadužen za promet (znam da je Zakon o prometu stvar MUPa ali moralo je ići u suradnji i s njegovim ministarstvom) trebao itekako paziti da em ne prekrši taj zakon, em da bude primjer nama, 'običnim' smrtnicima tako da svoje dijete vozi u sjedalici od prvog dana?
Da ne spominjem da bi trebao biti itekako i upoznat, ne samo sa sadržajem zakona, nego i sa sigurnošću sjedalica??
Ja imam namjeru opet slat mail novinama pa se nadam da će to objavit, ali mislim da bi bilo zgodno da i Udruga reagira, obzirom da se ipak vas bolje čuje ;)
-
" Zar ne bi gospodin ministar, obzirom da je ipak zadužen za promet (znam da je Zakon o prometu stvar MUPa ali moralo je ići u suradnji i s njegovim ministarstvom) trebao itekako paziti da em ne prekrši taj zakon, em da bude primjer nama, 'običnim' smrtnicima tako da svoje dijete vozi u sjedalici od prvog dana? "
možda negdje drugdje
-
Anci, hvala :) primljeno na znanje i razmatramo opcije. super da si nam skrenula paznju :)
-
aposlutno ni morao znati zakon i cinjenice o (ne)sigurnosti voznje. reagirajmo!
-
-
meni je to ka da ministar ribolova slikan kako ponosno vadi prstace iz mora ili vata ribu podvodnom puskom
-
-
vidis i ja sam te slike vidjela, i mozgam, kaav je on to ministar prometa, ali eto, nekako se ne usudim bas sve sto mi se mota po glavi stavljati na forum, proglasili bi me babarogom... :lol:
svakako treba reagirati