ja rodila prije dva tjedna i još mi nije stigla ona čestitka od grada za jednokratnu naknadu. Pa me zanima kome se mogu obratiti da pitam što je s time. Jel netko zna?
Printable View
ja rodila prije dva tjedna i još mi nije stigla ona čestitka od grada za jednokratnu naknadu. Pa me zanima kome se mogu obratiti da pitam što je s time. Jel netko zna?
Koliko ja znam,trebas otici u gradsko poglavarstvo. Sad je smjena vlasti pa vjerojatno zato sve kasni :/
Obrati se Odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb, to ti se nalazi u tvrđi, ako ideš s trpimirove, mislim druga ulica desno, stara zgrada odmah na uglu, uđeš unutra i prva vrata desno :love:
Traži obavezno jer sam i ja samo svojom voljom došla do love, imam osjećaj da ako ne pitaš ni ne dobiješ :x
Hvala! zvala sam ih u poglavarstvo i za dva dana stigla pošta. ;)
Ali nije mi došla ni od županije,za onih 500kn što daju :? Izgleda da ću opet morati sjesti na telefon :/ Kako su samo spori kada moraju dati nešto...
Koliko moraš biti prijavljen u Osijeku da ostvariš pravo na naknadu za novorođenče?
Ja sam trenutno prijavljena na Bilje,a htjela bi se prijaviti na Osijek zbog raznih pogodnosti!
Dali ćemo imati problema kod prijave djeteta ako mi muž ostane prijavljen u Bilju,a ja i beba u Osijeku?
Ima li tko iskustva, savjete?
Unaprijed hvala!
Zvala sam sada Poglavarstvo.
Ne moraš biti prijavljen od prije, bitno je da si prijavljen kad rodiš...
To je dobro za početak! :D