KAŠALJ KOD BEBE OD 2 MJESECA
bebica ima 2,5 mjeseca. od ponedjeljka kašlje, prvo lagano, a potom sve jače. bili naravno do pedijatrice koja kaže da ima početni bronhitis. tamo je inhalirali, ništa nije izašlo van od sekreta. inače, nosić joj nije začepljen, nema nikakve sline u njemu. parili smo je na kamili 3 puta dnevno, uzeli inhalator i inhalirali je fiziološkom 2 puta dnevno, kupili i električni nosno aspirator - ništa, nikakve sline. što da radim, od jutros malo jače kašlje. par dana je i nešto slabije jela, no ima već 3 dana da se vratila u formu. opće stanje joj je dobro, vesela je, aktivna, spava kao i inače, smije se i ostalo. no ja naravno luda od brige :cry: i uplašena, po prirodi sam paničarka. molim vas, dajte mi neki savjet ili svoje iskustvo. što mi je raditi. :/
Re: KAŠALJ KOD BEBE OD 2 MJESECA
fizioloski rastvor u nosic bebe stavi tri do cetiri puta na dan,najbolje je onaj sa pumpicom zove se MARISOL sprej,onda bi takodje bilo dobro oprati svinjsku mast u devet voda i mazati bebi na grudi nakon kupanja..Daktanol gel tri puta na dan po jedan santimetar istisni bebici na jezik ili joj istisni na varalicu ako tako bolje prihvata..Veruj mi da je to najbolje ,znam iz iskustva jer imam dvoje dece...srdacan pozdrav