Da li netko od vas ima Perfecta spavaću sobu, kako ste zadovoljni kvalitetom?
Našla sam lijepih soba na: www.perfecta.hr pa da se raspitam prije.
Hvala
Printable View
Da li netko od vas ima Perfecta spavaću sobu, kako ste zadovoljni kvalitetom?
Našla sam lijepih soba na: www.perfecta.hr pa da se raspitam prije.
Hvala
Prije gotovo 8 godina kupili smo Portofino- najjeftiniju sobu u Perfecti i dan danas je lijepa. Zadovoljni smo kupovinom i iz razloga što smo u međuvremenu mogli nadokupiti komodicu, pa čak razmišljamo i o kupovini kutnog ormara.
Eto -ne znam da li ima još nekih spavaćih soba koja možete i nakon 10 godina naći na tržištu.
Za sada koristimo njihove madrace već nekoliko godina i super smo zadovoljni. Još uvijek očekujem vaše odgovore :-D Može i na pp naravno.
kako se kreću cijene?
Madraca ili soba? Ovo drugo ne znam još, a madraci 90x200 oko 900knCitiraj:
mislava prvotno napisa
Cijene ovise o vrsti madraca. Ja sam prošli tjedan kupila Galaxy Soft 180x200, cijena 6900,00 kn sa 10 % popusta na gotovinu. Jako mi se sviđa njihov krevet Oval ili tako nekako se zove i dođje oko 11 000 kn. Nisu bas jeftini, ali nadam se da su kvalitetni.
mi imamo već par godina njihov madrac stella. nešto najsavršenije na čemu sam spavala :heart: Doduše, nije bio baš jeftin, ali vrijedi svaku kunu.
ako su i sobe takve...kupujem :mrgreen:
Soba nam je stigla za 2 tjedna od dana narudžbe, sami smo ju montirali, birali uzorke, ogledala, police, vješanje.
Mi prezadovoljni :D jako je lijepa
ima li netko samo perfecta krevet...?
imam ja :) ovaj samo s drugim bojama
i prezadovoljni smo
nama je bilo hitno i dobili smo ga za 10 dana, veeeliki plus.
http://www.perfecta.hr/index.php?pag...id=13&p_id=271
mi imamo nešto slično, bez ovih nahtkasla :mrgreen:
nisu stali
a madrac je stella, savršen
stvarno
cure imaju drugačije madrace i ovaj perfecta stella je puno bolji
možda zato spavaju s nama :mrgreen:
ja nemam pojam kako nam se mardac zove, znam samo da je koštao otprilike koliko i krevet ako ne i skuplje...
ali, nijedan madrac poslije se ne može usporediti :mrgreen:
presavršeno
malo ga podigni pa ćeš vidjeti na rubu koji je madrac
mislim, ako te zanima :mrgreen:
jedva sebe podignem sad :mrgreen: trbuh do zuba :mrgreen:
al prvom prilikom budem. znam samo da ima neku posebnu površinu koja kofol sprečava znojenje ili tako nešto... al jako jako udoban
:mrgreen: bolje nemoj onda
odoh se ja izvaliti na svoj
ako imam još mjesta :mrgreen:
U 12 godina imam drugu po redu Meblo jogi na jogi visoku postelju i presretna sam s njom... :D
Uopće ne znam kako bi se više podigla s nečeg ovako elegantno niskog :lol:
Ovo je naša soba (tj. najsličnija), samo što imamo kutni ormar, u 4 dijela, jedan od njih ima ogledala na obje stranice i nemamo ovu nisku ladičarku već visoku. Krevet je isti. Madraci stella 2 komada.
Te madrace imamo i na drugim krevetima već nekoliko godina i super smo zadovoljni s njima.
Nisam link stavila: http://www.perfecta.hr/index.php?pag...&id=15&p_id=97
mi mamo http://www.perfecta.hr/index.php?pag...id=29&p_id=280 samo u venge boji i od umjetne koze.
na moru imamo stellu i obozavan ju.
ovdje mamo (moram pogkledat) dal galaxy ili relax, onaj koji simulrar morsku spuzvu, sto se prilagodjava tijelu- skuplji ali pefektan.
L. ima onaj osnovni, madrac s polugama. dobar za skakanje. los za moja ledja :mrgreen:
u sobi imamo komodu a u planu je jos jedan ormar i nocni ormaric.
http://www.perfecta.hr/index.php?pag...id=17&p_id=148 ovakva komoda ali sa ruckama u boji komode.
nije mi vrag dao mira pa sam pogledala čim je muž otišao
ovo nam je madrac
a što se nizine kreveta tiče, meni to nije problem,pa čak ni sad...ne izgledam tako elegantno dok se dižem, ali po meni ne treba baš u svemu ići linijom manjeg otpora. Malo čučnjeva nije greda :mrgreen:
:lol: betty blue
evo i ja sam pogledala, imamo galaxy soft
i jedva sam procitala jer sam ja navlaku vec 2 puta prala i susila, pa se etiketa isprala :)
draga, koliko ti je godina :mrgreen:Citiraj:
betty blue prvotno napisa
mislm da nisu godine u pitanju vec tjedni :)Citiraj:
Krampus prvotno napisa
zahvaljujem se svima na odg.
sutra idem u njihov ducan, pa cu valjda donijeti i neku konacnu odluku
sinoc sam probala leci u perfecta salonu na te njihove madrace. i naravno galaxy soft me odusevio. cijena je tocna takva kakvu si napisala, samo sto sam ja radila ponudu za 2 madraca 90X200.Citiraj:
ivana s prvotno napisa
probala sam leci i na galaxy koji je cjenovno cini mi se isti samo on ima jos neki dodatak preko te spuzve kako su nam rekli radi prljanja i sl. da bi bio bolji galaxy. ali kao da mi vise odg. taj soft :)
e sad vise nisam pametna... :?
vidim i ti i leonisa imate galaxy soft ...
narucili smo i krevet od eko bijele koze model issa, stavila bih i sliku ali taj model nemogu naci na njihovim stranicama.
podnice smo uzeli model silver.
isporuka je za 2 tjedna te par dana ranije mogu reci za madrace ako se odlucim pa ce i njih zajedno dostaviit...
jedva cekam isporuku.... :)