Citiraj:
ja se nebi imala snage dignit niti sjest tako da možda meni nije bilo drugog izbora osim nametnika :glups:
ne smatram se pasivnom i borim se za svoja prava ali u mom je slučaju npr kukac bio najlakši..bar mi se tako čini...
u isto vrijeme mi je žao šta nisam duže hodala ili odbila kidanje vodenjaka i drip,ali niko mi nije odgovorio šta mi rade,nego,ma evo samo tren nešto i odeee vodenjak,a za drip,evo mala bočica da vam pomogne i odu,pitam mm šta piše na boci,kaže on :"glukoza",ja mislila infuzija,vrati se babica nakon pola sataja pitam kako mi to pomaže..pa,lijepo to je drip,a otvorenoj 6cm nije bilo više ustajanja,ko zna da sam hodala možda bi se M spustio Confused
ovo sve je u biti:treba se borit ali ako pretpostavljaš šta će tebi odgovarat,ja se u onoj boli nebi mogla zamislit u vodi,ili npr. stajat na kraju ili...
Bila sam i ja tako iscrpljena prvi put, sada znam da je bilo od dripa. Isto su mi ga uvalili na prijevaru, da me nisu pitali. Kao ono, sada ćete dobiti infuziju ... ŽENE, NE DAJTE DA VAM PROGURAJU BILO ŠTO BEZ VAŠEG JASNOG PRISTANKA.