Citiraj:
kahna prvotno napisa
(Poginulo je jedno dijete na nekom izletu i od onda je takva politika škole):-(
Ne znam tko je to tako odlučio, ali mi je to užasno nepravedno prema svim tim generacijama.
kahna, ne mogu ne pitati: molim te zamisli da ti radiš u toj školi ili da si član učiteljskog vijeća u nekoj drugoj školi u kojoj se dogodila takva prestrašna tragedija bi li zagovarala maturalce? bi li ti bila spremna voditi učenike na višednevnu terensku nastavu nakon takve tragedije?
Citiraj:
E sad, najnovije mi je iz konkretne situacije da je seki njena raska rekla da ne potpisuju nikakvu peticiju,
jer kad to daju ravnatelju da će ovaj onda njoj ( raski ) reči - riješi to :?
Ne znam u kom smislu je to mislila :/
u smislu da ona treba umiriti duhove i odgovoriti učenike i roditelje od maturalca.
Citiraj:
Uostalom, što dulje o tome razmišljam, te ako zakonom ili nekim pravilnikom (a koliko vidim nije ) nisu zabranjeni maturalci - vidim za riješenje razgovor sa raskom i eventualno neki roditeljski da se vidi kako drugi roditelji dišu.
ako je ravnatelj protiv, i ako prevladavajuće raspoloženje učiteljskog vijeća nije u prilog maturalcu - jedino što možete postići je dovesti razrednicu u neugodnu situaciju. tj možete eventualno iznuditi da pod sveopćim pritiskom razrednica vodi učenike na maturalac "na vlastitu odgovornost".