-
nakon bolnice
Nisam znala gdje bi postavila ovu temu pa molim moderatore da premjeste ako joj ovdje nije mjesto.
Bebač od 3 mj. nam je bio u bolnici 5 dana. Ja nažalost nisam mogla biti sa njim, već smo smjeli biti tamo od jutra do navečer. On se tamo ponašao skroz ok, bar koliko sam ja vidla preko dana (podnosio je to bolje od mame :oops: ). No otkad smo došli doma, užasno se boji nepoznatih ljudi. Njegova reakcija najčešće počinje ili vriskom nakon kojeg slijedi plač, ili odmah neutješnim plačem. Prije mu je bilo apsolutno svejedno kod koga je, stvarno je bio beba koja se sam nosala, od rodbine, frendova... No sad na neke ljude reagira stavrno preplašeno. Npr. moja ga je sestrična prije čuvala, obožavao ju je, mogla sam joj ga čak i ostavit na pol sata kad sam morala nešto obaviti, no sad kad ju vidi, plač. Da li je to normalno ili da se zabrinem? Molim iskustva mama čija su tako mala djeca bila u bolnici... :cry:
-
ja bih rekla da je normalno, mazite ga i pazite i nadajte se da ce sto prije proci. sirocic mali :love:
-
iz mog iskustva potpuno normalno
nakon nekog vremena početi će se ponašati onako kako se ponašao prije bolnice
djeci treba neko vrijeme da zaborave traume iz bolnice jer koliko god je on boravak u bolnici dobro podnio ipak je to za njega bilo stresno iskustvo
moj mališa je bio često hospitaliziran u ove svoje tri godine života i svaki put se nakon hospitalizacije ponaša ovako kako si ti opisala uz to što kada vidi bijelu kutu pa bila ona i na pekaru bježi i plače
treba mu samo malo vremena i puno pažnje i maženja i biti će on opet onaj stari :*
-
Joooj, nadam se da će uskoro biti onaj stari :heart: . kad vidi svoju doktoricu urla do iznemoglosti, nisam ga mogla smirit neki dan, nije mu mogla ni pluća preslušat :( . još dobivamo ljude u babinje danas, sve me strah koja će rekcija biti :/
-
mozda da otkazes posjete , on je ipak najvazniji :love: previse stresa mu je to misicu malom :love:
-
hoće sigurno samo mu daj malo vremena-jadničak mali sav je isprepadan pa mu "nepoznati" ljudi uljevaju strah u kosti :love:
mi imamo problem da on kad taman zaboravi bolničke traumi i oslobodi se prema ljudima nažalost završi ponovno u bolnici bar na jedan dan jer ima česte operativne zahvate i razno razne pretrage pa nam se situacija stalno ponavlja ali valjda će i tome doći kraj
-
ma nisam ni sama pametna... prema nekima reagira super, recimo sestra kod doktorice, smijao joj se, sve pet... a prema nekima ne. većinom s muškima nema problema, ženski rod ga uzruja :mrgreen: . sve si mislim da je to zbog onih sestara u bolnici :/
-
zna čovjek da sa ženskim rodom samo problemi :mrgreen:
držim fige da mu se gosti svide i sve prođe ok
-
hvala ti mama2!
i mi vama želimo da vam čim prije prođu bolničke brige :love: