Drage forumašice, ima li vas s djecom doma koje biste htjele proljudikati na našim gorama? Što kažete da se nađemo na kakvoj kavici, ili u šetnjici? Još nemam prijedlog niti gdje niti kad, ali smislit ćemo ako ima interesa.
Printable View
Drage forumašice, ima li vas s djecom doma koje biste htjele proljudikati na našim gorama? Što kažete da se nađemo na kakvoj kavici, ili u šetnjici? Još nemam prijedlog niti gdje niti kad, ali smislit ćemo ako ima interesa.
Mi smo za...malo smo daleko od Vrapča, ali nama nije problem...meni je to super ideja, a koliko vidim ima puno mama koje se žale kako su usljene i izolirane od svijeta, pa ajmo se družit.
Evo jedne Gornjovrapčanke :)
Ako ste i dalje za druženje rado ću se pridružiti ;)
O, dobrodošla! ! Tri su više od jedna, idemo u šetnju u četvrtak?
Evo, ja predlažem sastanak u ulici Potok (znate gdje je to?) kod izlaza za ulicu koja se zove Kožinčev brijeg? U 10:30?
Ulica je dosta mirna (onaj drugi dio), ima potok djeci za gledat, slapiće, dosta prostora, može se prijeći na onu drugu stranu gdje nema prometa, ima parkić blizu - što kažete?
Pa ti si ona Vrapčanka ako si ispod crkve hehehe
Ja sam ti gore kod škole GV (ali uskoro ću biti kod škole Drašković)... Nije mi baš blizu ići dolje... ALi ako će biti lijepo vrijeme možda vam se pridružimo :)
Hvala :love:
Nisam ispod crkve :) Nego mi se ulica Potok sviđa :) I ne znam gdje bismo se pametnije šetale... ako imaš ideju - reci. Ja sam tamo ipak - nova...
otkazujemo! bolesni smo! javit ćemo se!