Baš me zanima koliko ima žena što su dobili menzis i mislili da nisu trudni i na kraju bili trudni (jer mislim da bi moglo meni biti tako).
Printable View
Baš me zanima koliko ima žena što su dobili menzis i mislili da nisu trudni i na kraju bili trudni (jer mislim da bi moglo meni biti tako).
Ja, evo u ovoj trudnoći.
Mjesec dana prije nego što sam ostala trudna bila sam 100% sigurna da sam trudna (ali nisam bila), imala sam sve simptome, no M je došla nakon 36 dana, kupila sam 2 testa i oba su bila negativna (nisam vjerovala da nisam trudna).
Sljedeći mjesec mi stigne nakon 28 dana, malo mi je bilo sumnjivo jedino to što je krvarenje bilo nešto slabije nego obično. Taj puta nisam imala nikakve simptome, krečili smo stan, ja vukla ormare, krečila, onda išli na more, posumnjala sam tek kada smo se vraćali s mora a u autu mi bilo malo preveć muka :) (a bila sam skoro 2 mjeseca trudna). "Pravo" stanje trudnoće sam saznala tek na 1. uzv-u kada se pokazalo da beba ipak nije 9 već 13 tjedana, rekoh doktorici: Baš mi brzo prolazi trudnoća, jučer bila trudna 9 tjedana, a dasnas već 13 :mrgreen:
LIMA , tvoja je situacija fantastična!
I ja sam imala prvu redovnu M na početku, sumnjivu jer nije bila uobičajeno obilata. Bez ikakvih drugih simptoma.
Znam čak za slučajeve i tri redovne M, naravno manje obilne, ali redovne.
riba, uradi test, to ti je trenutno jedini način da saznaš šta se dešava. I sretno!
ja napravila test tek u 17om tjednu, prije sam imala svakakva krvarenja, ali kod mene je to uvijek bilo jako neredovito. Pa sam mislila da se samo debljam :roll: Bio mi je šok kad sam otišla kod ginice pa mi je rekla što je vidjela na uzv. Svašta sam radila kroz to vrijeme. Ali trudnoća je bila sasvim uredna. Postala sam predmet zabave svoje okoline :mrgreen:
i foruma :mrgreen: šala mala, tvoja priča mi je jako simpatična, iako sam ja u prva tri mjeseca trudnoće kad bi me one nesnosne mučnine ćopile vikala "Kako ima žena koje na primjete! Kako se ovo može ignorirati!" :mrgreen:Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
U jednoj od svojih trudnoća imala sam krvarenje, doduše slabije nego inače. Pomislila sam samo - eh, ni ovog meseca nismo uspeli, kupila tampone i nastavlia da uživam u letovanju. Tek kada smo posle par dana stigli kući, a meni postalo neuobičajeno muka, uradila sam test i utvrdila trudnoću. Odmah sam odjurila kod ginićke zabrinuta zbog krvarenja koje je već bilo prošlo, ali ona se nije ni malo zabrinula. Uzv-om je videla gestacijski mešak u materici i nadalje tretirala moju trudnoću kao normalnu...
Nikakvih mučnina nisam imala, da jesam odmah bih skontala.Citiraj:
betty blue prvotno napisa
Istina u neko doba, bit će treći mjesec, nisam mogla kakat, jelte. I tu sam malo počela gubiti apetit. I neka hrana mi se jednostavno nije jela, a nekad mi se nije jelo ništa, sve sam gutala tek da nešto pojedem. Ali to sam ja povezala s opstipacijom, kao kad ne ide van neće ni unutra. I napuhani trbuh sam s time povezala. Ma svašta. I još nisam mogla vjerovati kad sam vidjela crticu na testu.
pomikaki, ti si genijalac :D
Baš mi je drago da čujem da su i ovakve situacije moguće, i to iz prve ruke, a ne ono poznanica od komšinice moje kolegice i tome slično.
jooj pomikaki, oduševila si me, sve to ima i svojih prednosti : nisi strahovala i najkritičnije prvo tromjesječje je prošlo ko rukom odnešeno :lol:
baš tako sam si pomislila kad sam malo odahnula nakon prvih pretraga i počela surfati i naišla na svakakve forume gdje žene pokušavaju zatrudnjeti, prokrvare (ja - 3 ili 4 puta, da sam znala bila bih na dabrostanima i ležala a ovako sam cijepala drva i vozila bajk) pa idu na ultrazvuke na kojima se ništa ne vidi... s druge strane prenaprezala sam se i povremeno sam jako loše jela, a da sam znala pazila bih puno više. Ali na kraju je srećom sve dobro prošlo.Citiraj:
mandy prvotno napisa
Evo još jedan smiješan detalj: oko 3 dana prije nego sam konačno napravila test (a napravila sam ga iz totalno glupog razloga, da ne ulazim u detalje samo sam htjela isključiti mogućnost) izležavam se na krevetu, trbuh iskočio, pogleda me mm i kaže mi - majke mi ti si trudna :lol: a ja uvrijeđena do smrti, kažem dakle baš si romantičan, jel to hoćeš reći da sam debela, ok debela sam ali mi ne moraš ti to govoriti... i tako sam mu svašta nabrojala... :lol:
Ma ja sam već toliko puta mislila da sam trudna, pa nisam bila, pa sam mislila da ne mogu i imati djece, i na kraju sam se navikla na takvo stanje. Išla na neke pretrage koje nisu puno otkrile... Ali nisam se zabrinjavala previše nego sam mislila kako ću u posvajanje ako ne bude uskoro ništa.
Ja sam jedna od tih. Kad sam konačno uspjela ostati trudna nakon jednog spontanog i jedne :saint: , 22 dana mi je kasnila menga, a ja nikako da napravim test jer sam bila sigurna da nisam i da je to nemoguće. Još smo i papire za posvajanje predali.
I kad je MM rekao "daj ga napravi pa da znamo, znam da nisi trudna, ali da se ne brinemo". I OOOOPAAA, još se sjećam kako sam sjela na pod wc-a i plakala kao luđakinja.
ja :D