Preporučite mi molim vas pastu za zube koja ne sadrži fluor.
Sve koje sam gledala ga sadrže. :?
Dijete ima 2 god. i redovito pere zube, ali samo vodom, pa bih željela uvesti i pastu.
Printable View
Preporučite mi molim vas pastu za zube koja ne sadrži fluor.
Sve koje sam gledala ga sadrže. :?
Dijete ima 2 god. i redovito pere zube, ali samo vodom, pa bih željela uvesti i pastu.
imaš u bio&bio urtekramovu zubnu pastu za djecu. košta k'o svetog petra kajgana (nekih 29 kn):
weleda također
Jel mogu tu pastu koristit i maleni koji jos neznaju ispljunut? Mislim, jel problem ako malo progutaju? Ili dok ne nauci pljuvat mora prati samo s vodom?
hauschkina (wella) od limuna i soli
a ima i neem i menta.
ja koristim onu prvu.
skuplja je, ali nece on/ona to brzo potrositi
ali zubna pasta bez floura ne pomaze zubima, onda mozes prati i samo s vodom...
kod nas je preporuka obvezatna za flour, ali su kolicine zubne paste minimalne po pranju...
Koksy, mi imamo Weledu i to je (ako nije pod strogom prismotrom na 30-ak cm udaljenosti) glavni desert nakon večere :) Nakon sigurno godine upotrebe nismo primijetili nikakve probleme ... Količina? Recimo zrno graška dnevno.
Frost, gdje kupujete tu pastu? I ne znam kako kod drugih, ali mi potrošimo jednu tubu u cca tri mjeseca pa mi stvarno ne bi bio problem dati 30-ak kn za tubicu ako je dobra (inače te Welede nema u Os pa nas stoga časti ujo iz Švicarske stoga nam ova pasta ispada jako povoljno :lol: ).