E pa da podijelim sa vama jednu ljubavnu priču koja je prikladna uz Valentinovo... Dakle, moj sin već godinu i pol ide u jaslice i odlično se adaptirao. Voli tamo provoditi vrijeme, jedva čeka da ujutro krenemo... Iz jaslica povremeno dobivamo CD sa hrpom fotki. I dok je jedva govorio (sad već puno priča iako to nije sasvim razumljivo), kada bi vidio fotku jedne curice, počeo bi skakutati od sreće, pljeskati i vikati "Tia! Tia!". Listala bih fotke i svaki put se ponavljalo isto.
Došli smo tako jedan dan u jaslice i Tia je bila u hodniku. Da mi je netko rekao da ću vidjeti takav pogled i osmijeh kod mog sina u dobi kada još nije napunio dvije godine, rekla bih mu da je lud! Stajali su jedno pred drugim, gledali se, udrvenili kao kipovi i onako zaljubljeno smješkali :shock: I teta i ja smo bile pomalo zatečene tom situacijom... Nastavljale su se šaliti na taj račun, pa su ga naučile da na pitanje: "Tko je tvoja cura?" on redovito odgovara "Tia".
Tie od Badnjaka do ovog ponedjeljka nije bilo u jaslicama. Mihovil bi povremeno, ničim izazvan ponavljao: "Nema Tia" šireći ruke i odmahujući glavom... I napokon, Tia je stigla, a za mene je uslijedilo najveće iznenađenje do sada. Ispričala mi jučer teta u jaslicama: "Znate, Mihovil i Tia se grle kao pravi dečko i cura" :shock: :shock: :shock:
- Kako to mislite?
- Pa onako, grle se... Okrenuti jedno prema drugome...
- Vi ste im rekli da se grle?
- Nee... Kad sam se okrenula, vidjela sam da su se bacili jedno drugome u zagrljaj. Bili su tako slatki! Ona je viša i jača od njega pa on nju zagrli oko struka, a ona njega oko vrata. Mislili smo da je samo nekakva dječja igra i da to neće ponoviti. No, kada smo im rekli da se zagrle, oni su isto ponovili :heart:
Kod kuće je ponovno htio gledati slike, a kada je ugledao svoju ljubav odjurio je po tenisice i vodio me prema izlaznim vratima očajnički ponavljajući "Brrrm brrrrm, Tia, Tia!" (brrrrm uvijek ponavlja kada idemo u jaslice....). Nije prestao dok mu nismo rekli da Tia spava jer ni jedno drugo objašnjenje nije dolazilo u obzir. :mrgreen:
I tako moj dvogodišnji sin ima curu... :mrgreen: :love: