Hospitalizacija u 8. tj. trudnoće
Pozdrav! u 8. sam tjednu trudnoće i za sad je sve ok, no dr. me naručio u petak za primitak u bolnicu. Jel neka od vas isto morala tako rano u bolnicu? Jel to možda zbog nekih pretraga ili...? Nisam ga mogla ništa pitat jer mi je to samo napisao na onaj list gdje uvijek zapisuje podatke s pregleda, a to mi je predala i ponovila sestra (imali su gužvu pa velim ništ nisam mogla pitat).
Re: Hospitalizacija u 8. tj. trudnoće
Citiraj:
[b prvotno napisa
V&NMama[/b]]Pozdrav! u 8. sam tjednu trudnoće i za sad je sve ok, no dr. me naručio u petak za primitak u bolnicu. Jel neka od vas isto morala tako rano u bolnicu? Jel to možda zbog nekih pretraga ili...? Nisam ga mogla ništa pitat jer mi je to samo napisao na onaj list gdje uvijek zapisuje podatke s pregleda, a to mi je predala i ponovila sestra (imali su gužvu pa velim ništ nisam mogla pitat).
V&NMama :D :D :D :D :D :D :D do neba vam čestitam na novoj trudnoći :love: !
Sva sam se naježila kad sam vidjela! Bravo, baš si me razveselila!! :heart:
E sad, mislim da je super što ideš u bolnicu, tj. što te naručio za bolničko lječenje. Mene je isto moj dr. Radončić preporučio kod dr. Đelmiša na bolničko u Petrovu, takmo negdje oko 12-13.tj., radi pretraga koje oni tamo obave.
Naime, ovo je puno lakši put do nalaza koje su njemu i vama potrebne u sadašnjoj trudnoći, a vjerojatno to sve želi radi prijašnjih gubitaka bebica :cry:. Sad ćeš im biti pod budnim okom, i to je samo dobro ;) , tako sam sad i ja.
Ja sam bila 2 dana (jednu noć) u Petrovoj, i još se ljutila kako me ne doživljavaju, kako ne mogu nikoga ništa pitati, ali na kraju je ispalo ok, jer su mi i jednom danu napravili sve pretrage koje su im bile bitne, i sad čekam nalaze.
Inače bi se po domovima zdravlja i po bolnicama za isto vukla bar mjesec dana.
Još jednom :D na bebici, i slobodno mi piši na pp kad god si u dilemi i imaš pitanja :love: !
:*