Muž priznao - nije lako biti s dvoje djece sama u kući!
Jučer mi je mm, nakon što sam otišla rano iz kuće u nabavu i nakon što sam zabrijala na kavi s jednom forumašicom :heart: (zločesta, zločesta domaćica!) rekao kako me razumije; kako vidi kako mi je cijeli dan :shock: - a na moje pitanje da pojasni o čemu on to palamudi - jer se izražavao vrlo neizražajno i čudno rekao je - nije to lijepo baš ni lako ni ugodno biti cijele dane zatvoren na brdu s njima - djecom :love:
I da me bolje razumije, i da mi sigurno nije lako.
E, sad, nije to ni loše, nigdje drugdje ne bih ni voljela biti nego s njima, al da je lako - nije lako, ni da je uvijek ugodno - nije ugodno.
Al je vidio :D i priznao :D :D :D
Re: Muž priznao - nije lako biti s dvoje djece sama u kući!
Citiraj:
Ifigenija prvotno napisa
Jučer mi je mm, nakon što sam otišla rano iz kuće u nabavu i nakon što sam zabrijala na kavi s jednom forumašicom :heart: (zločesta, zločesta domaćica!) rekao kako me razumije; kako vidi kako mi je cijeli dan :shock: - a na moje pitanje da pojasni o čemu on to palamudi - jer se izražavao vrlo neizražajno i čudno rekao je - nije to lijepo baš ni lako ni ugodno biti cijele dane zatvoren na brdu s njima - djecom :love:
E, sad, nije to ni loše, nigdje drugdje ne bih ni voljela biti nego s njima, al da je lako - nije lako, ni da je uvijek ugodno - nije ugodno.
Neka TM organizira tečaj.
Moj kad dođe doma odluči da L. neće 10 dana ići na čuvanj. I onda ja navečer sve pripremim. Torbu za van, klopu dok ne dođem doma, Ujutro je prije posla presvučem, nahranim i vratim u krevet. I tako oni čore do 8.30. Pa on popije kavu, nju strpa u vrtić. I onda do 15.00 svake 2 min. mi zvoni mob. na poslu "Di je ovo. Di si stavila ono. Neće jesti. Plače. Zašto još plače. Možemo doći do tebe na posao. Jel smijem ići tamo i tamo? Ona još plače." Svako ovo pitanje je novi poziv.
Moje 2 dobre prijateljice imaju bebače, jedan je 2 dana mlađi od moje L. i puno smo skupa sa tim mamama pa one znaju šta i kako L. diše i šta joj treba. On im se uvali na kavu, pa mu one pomognu.
I kad dođem doma, onda kuhaj njoj pa sebi, pa gomila pelena za isprati i u mašinu, ... A ON!!! Frajer mi još kaže kako ne zna oko čega dramim kad je sa L. tako lako.
Naravno, ima dispečera on line 24 sata. Dvije dadilje kojima se utrpa, često mu je i presvuku i daju joj jogurtić. I pričuvaju koju minutu, ako on vidi nekog frenda na šanku pa samo da pozdravi.
Neka mu je, dobar je muž pa mu progledam, ali kad se počne hvaliti, onda ga malo vratim u real world.
Re: Muž priznao - nije lako biti s dvoje djece sama u kući!
Citiraj:
Ifigenija prvotno napisa
S tim što bi moj na ovo boldovano dodao ''Ali sama si kriva - preteruješ u većini stvari pa su navikli da letiš oko njih'' :roll:
Iliti još plastičnije:
Ja bolesna ležim u spavaćoj, trese me groznica. On čuva decu:
- Tata, meni se kaki...
- Dobro
- Tata, meni se kaki
- Aham
- (par minuta kasnije) Tataaa, meni se kaki...
- Aham
- (još par minuta kasnije) Tataaaaaaaa, kaki mi seeeee
- Evo...
'- Taaaaataaaaaa....
Na kraju izlazim iz sobe polubunovna i pitam ga hoće li više odvesti to dete do kupatila. Dobijem odgovor: ''Možda me zeza''