Moj sinčić ima 15 kg i visok je 100 cm. Može li u booster(bez naslona) ili je ipak prerano. :/
Printable View
Moj sinčić ima 15 kg i visok je 100 cm. Može li u booster(bez naslona) ili je ipak prerano. :/
Ja ga ne bih stavila.Citiraj:
No@n@ prvotno napisa
Moj ima 19,5kg i nekih 106, možda sad već i više cm i još se vozi u onoj sjedalici 9-36.
Pogledaj onaj filimić, Automotiv. Jako dobro je sve i objašnjenjo i prikazano.
Oni su mali i ako recimo dođe do bočng sudara glavom udara drito u onaj rub prozora, a to baš i nije zgodno.
Ja ću svog još dugo voziti sa "zaštitom oko glave. Baš se spremamo prebaciti na maxi cosi rodi i u tom eće biti još dugo!
Potpisujem Anu u potpunosti. Jos bih dodala da tvoj malac iako ima kila za sjedalicu druge ili trece kategorije priceka dok napuni bar pozeljnih 18 kg tezine.
http://autosjedalice.info/cms/index....d=22&Itemid=40
Prosvrljaj ovdje malo.
Onda je stvarno najbolje da krenemo u kupnju novih AS. Anina sjedalica koju je naslijedila od Noe je bila u autu prilikom sudara i upitno je koliko je sigurna ,a Noi je booster prevelik.Bankrotirat ću. :cry:
A da probas na rodinoj rasprodaji?
[quote="bebelina"]A da probas na rodinoj rasprodaji?
E,to ti nije loša ideja :D
Imam jednu nedoumicu pa molim savjet.
H ima 18 kg i već joj je tijesna sjedalica 0-18 kg. Booster (bez naslona) mi baš nije simpatičan - npr. ako zaspi u autu. Pa sam razmišljala da li bi mogla ovoj sjedalici skinuti pojaseve i vezati ju s pojasom od auta. To bi onda bilo kao sjedalica 15-36 koja se i veže s auto pojasom. Ili to nije dobro? Možda na tu sjedalicu pojas ne bi dobro "legao"? :/
Hvala na savjetu!
Nikako nemoj skidati pojaseve s ove sjedalice i koristiti ju kao booster!
Boosteri s naslonom su posebno dizajnirani za prilagođavanje putanje sigurnosnog pojasa automobila - gdje donji dio pojasa prolazi ispod naslona za ruke, a gornji dio kroz poseban utor na naslonu sjedalice!
Nikakve improvizacije nisu dozvoljene.
:)
Hvala na brzom odgovoru.
To sam i mislila, ali sam ipak htjela potvrdu od upućenijih od mene.
Nema improvizacije, to su preozbiljne stvari!