-
cipele škripe
ne znam spada li ovo pitanje uopće ovdje, ako ne neka ga admin. premjesti na odgovarajuće mjesto molim.
naime, prošle god sam kupila kožne cipele i sve je bilo ok, ove god kad sam ih počela nositi one "škripe".Jel vam se to događalo nekada?kako to da su odjednom proškripale?jako me nervira kad hodam i svi u firmi znaju kad ja idem :lol: , ima li neko sredstvo ili nešto za namazati help, nebi ih baš htjela baciti.
-
-
"skripi" li dzon na cipelama ili bas koza na cipelama?
ako skripi dzon odi kod postolara neka ti postavi cipele sa gumom...jer ako je plastika dole ziher ona skripi pri trenju s podom...
ili uzmi njeznu neku krpicu i NIVEA kremu i fino kozu istrljaj kremom...dobro ju "natopi" i istrljaj i pusti da se osusi (ne na sunce)....
ja sve svoje kozne cizme,cipele, remene, mazem sa niveom...krema je hidratantna i daje puno vlage sto je kozi vrlo drago....ne dolazi do pucanja i presusivanja koze, ne skripe, i izgledaju ko nove...svako toliko kremica i krpice u ruke i da vidis cuda :) ;)
p.s.- isto to vrijedi za kozna sjedala u autima ;) kad ih sunce dotuce kroz staklo, sjedala pocnu pucati...nivea, dooobro utrljati i voila :*
-
meni jedne cipele skripe, a sto je najgore nisam uspjela shvatiti koje je pravilo - kada ce poceti opet skripati jer ne skripe konstantno :lol:
dakle, ako netko ima neku ideju kako natjerati cipele da prestanu skripiti i mene ce obradovati. :)
-
kao sto vec rekoh ili promijeni dzon u gumu (kod postolara) ili mazi cipele nivea kremom....
ne znam za drugo...moj prijedlog provjeren i svakako ucinkovit...
-
hvala za savjet Leilooa, đon je već gumeni, tako da onda valjda koža škripi..ko bi ga znao,i kao što mia reče nikad ne znam kad će početi/prestati škripati.svakako ću utrljati kremu u njih pa da vidimo..javim se.Imače i ja to redim sa kožnim torbama,jaknama i namještajem ali vidiš nije mi palo na pamet i cipele malo "nahraniti"....