Što mislite na ovakav "start paket"?
I mi se spremamo na pp. Imamo još malo vremena (do lipnja), ali bih htjela što prije sve lijepo pripremiti, nikad se ne zna :mrgreen:.
Proučila sam forum i nekako posložila "start paket" pa bi me interesiralo vaše mišljenje, sugestije...
Dakle, uzela bih:
- 7 švedskih pusa (čini mi se da su jedno od boljih riješenja za newborn a da su i kasnije ok, ili griješim?)
- 3 bambus puse 1 (za noć)
- 6 nježnih pusa
- 4 rodine puse
- 4 covera ME air flow (tu sad nisam pametna da li uzeti recimo 1S i 3M, ili 2S i 2M - negdje sam pročitala savjet da se odmah uzmu M).
Svaki komentar će biti od velike pomoći i suvišno je naglasiti da je više nego dobrodošao!!! :*
PS. Obzirom je sutra rodina rasprodaja, iskoristila bi odmah tu mogućnost :D, pa me još zanima da li možda znate da li na rasprodaji vrijede bonusi na pakete obzirom na popuste te da li isti vrijede iako se plaća na rate?
Re: Što mislite na ovakav "start paket"?
Citiraj:
Danči29 prvotno napisa
PS. Obzirom je sutra rodina rasprodaja, iskoristila bi odmah tu mogućnost :D, pa me još zanima da li možda znate da li na rasprodaji vrijede bonusi na pakete obzirom na popuste te da li isti vrijede iako se plaća na rate?
Koliko sam ja računala za par kuna je jeftinije uzeti paket (tj. npr 10 komada) na rasprodaji nego preko web shopa s 5% popusta.
No možda sam u krivu...probaj si izračunati ako si na taj popust mislila.
Mi smo inače naslijedili stare Kamarisove pp i to gomilu (oko 45), ali sam ipak dokupila babmbus pusa koliko i ti i još par nježnih. Sutra idem po još nježnih jer se i MMu i meni čine bolje i ugodnije za malu bebu.
Re: Što mislite na ovakav "start paket"?
Citiraj:
Danči29 prvotno napisa
- 4 covera ME air flow (tu sad nisam pametna da li uzeti recimo 1S i 3M, ili 2S i 2M - negdje sam pročitala savjet da se odmah uzmu M).
Moj bebač se veliki rodio, ali M veličina bi mu bila prevelika. S veličinu je nosio do nekih 2,5 mj, a M veličinu smo počeli s otprilike 1,5 mj. Dakle, za skroz malu bebu ne računaj na M veličinu, pogotovo ako se rodi manja od 4 kg. ME je odličan izbor, ali u S veličini su mi čak bili bolji MiB i Kamaris, jer su tanji i mekši, pa se se mogu fino podfrknuti pod pelenu na koji način se zaštiti pupak od piškenja. ME coveri su deblji i krući, ja ga nisam mogla koristiti dok pupak nije otpao.
Treba ti berem 3 covera, ja sam ih imala 5.
:)