dodijelili su mi supervizora
Evo drage moje samohrane mamae i tate zapoćimjem novu temu s obzirom da je ovo trenutno aktualno . Dalke moj uskoro bivši muž i ja smo završili posredovanje došli do zakljućka da ostajemokod razvoda . Socijalna radnica i pravnica su došle do zakljućka da bi bilo naj bolje dam mi se dodijeli supervizor , odnosno osoba koja će dolaziti jednom tjedno ili na moj zahtijev kod mene doma i pratiti moj žiuvot sa malenim , davati mi savijete ako mi nešto nije jasno i kakao su on to izjalili biti podeška s obzirom da su uvidjele da mi je kritićno potrebna poseška i osnaživanje .
Dva posredovanja koja smo imali bila su staršno stresna za mene s obzirom da je moj uskoro bivši svaki puta o meni govorio kao o nekoj lošoj osobi , samo što me nije proglasio čudakinjom . S obzirom da se ja nisam željela upuštati u raspravu kako se on ponašao prema meni i što mi je sve govorio a niti sam imala snage , zamolila sma socijalnu radnicu koja vodi posredovanje da se sa njom vidim na samo i kažem moje viđenje situacije . Gospođa je jako ljubazna pa mi je rekla da dogem rati 10.03. u 10 kod nje pa ćemo porazgovarati .
Evo da se nadovežem na oaslov zaniam ima li nerko od vas ikakvih iskustava sa tim supervizorima ( tutorima ) kaakva su vaša iskustva .
Zadnjih par dana mi baš nije dobro , užasno sam umorna , štitnjaća mi stvara probleme a da ne govorim da sam od 8-20 konstantno u pokretu .
:( :( :( :( :(