Molim nekoga tko je već predavao zahtjev za produljenje porodiljnog da mi pomogne. Saznala sam za sve papire koje moram skupiti, ali treba mi pomoć za pisanje zahtjeva. Zanima me kako to treba izgledati.
:? :? :? :? [/b]
Printable View
Molim nekoga tko je već predavao zahtjev za produljenje porodiljnog da mi pomogne. Saznala sam za sve papire koje moram skupiti, ali treba mi pomoć za pisanje zahtjeva. Zanima me kako to treba izgledati.
:? :? :? :? [/b]
ne znam ti puno pomoći, nego da ti dignem topic.
Pokušaj se javiti sirius, njezino dijete ima sličan problem.
imaš p.p.
pogledaj pp
Na www.forum.hr čitam iskustvo jedne mame na dopustu za njegu djeteta s teškoćama u razvoju: Žena je na prvostupanjskom LP dobila ODBIJENICU za produljenje dopusta , u rješenju piše "Rješenje postaje pravomoćno s danom preuzimanja rješenja, slijedeći dan se javite na posao. Žalba drugostupanjskoj liječničkoj komisiji je je moguća u roku 14 dana." Rok za rješavanje žalbe je 60 dana. Majka šizi jer nema kome ostaviti teško bolesno dijete, radi čega otvara bolovanje, na poslu joj prijete otkazom, i vjerojatno joj će ga i uručiti, jer "obično" bolovanje radnika ne štiti od redovitog otkaza, za razliku od RD i "Dopusta za njegu. djeteta s težim oštećenjem zdravlja". Pitam pravnike: kako je moguće da žalba ne odgađa pravomoćnost rješenja, što ako npr. ova žena dobije produljenje dopusta na drugostupanjskoj komisiji , a u međuvremenu je već dobila otkaz??!?
otišla sam i ja pročitati taj pdf na forumu
Dijete po mojoj procjeni iz njenih postova SAMO pije lijekove, ima 6.5 godina (trebalo bi biti školski obveznik ili ide u vrtić ako je produljenje). Ona je dan nakon isteka svog ostanka kod kuće predala žalbu??? a ne molbu ...
mislim, žena ima u svojim postovima dosta kontradiktornosti, pa se ja osobno ne bih previše zakačila za nju - ima nas svakojakih po forumima, nije sve za povjerovat na prvu loptu.
One sa dužim stažom forumarenja znaju za takve nebuloze