help! bili smo u gostima i u jednom momentu Yoda se dokopao kemijske i pošarao fotelju od eko kože.
da li je netko imao sličnih situacija i s čime ste to očistili?
Printable View
help! bili smo u gostima i u jednom momentu Yoda se dokopao kemijske i pošarao fotelju od eko kože.
da li je netko imao sličnih situacija i s čime ste to očistili?
Znam da u milleru ima sredstvo koje je baš za skidanje fleka od kemijske olovke, onak u maloj bočici stoji gdje i sva druga sredstva za flekove, ali je gore baš nacrtana kemijska olovka...odi u miller pa pročitaj na bočici kaj piše i kako se koristi možda pomogne...sretno :*
također u muelleru imaš vlažne maramice za čišćenje svih vrsta kože. ja sam sa njima skinula kemijsku sa ekokožnog taburea i to bez imalo muke
Možeš i onim bijelim "eko-spužvicama".
S tkanine koja ide u veš-mašinu skida se tako da nasprejaš lakom za kosu i ubaciš da se pere. Ne znam bi li to funkcioniralo na sofi.
Pisalo se i o opciji laka za kosu i na koži.
Pa probaj, nemate kaj izgubiti (osim nacrtane umjetnine :mrgreen: )
hvala svima!
mislim da ću se zaletiti u muller pa ako s time ne ode, onda možda druge neke metode.
ja sam svoju pocistila sa obicnim arfom. i to sa jako svijetle eko koze, sve je otislo
MM je probao s acetonom i skinuo fleku (zajedno s bojom u promjeru od par cm)
Znači preporučuješ! :lol: :mrgreen:Citiraj:
icyoh prvotno napisa
je, je..i muža i aceton :mrgreen:Citiraj:
Maslačkica prvotno napisa
Obični čisti alkohol skida kemijsku olovku sa svih mogućih površina!
:lol: - ustvari, mislim da ću ga se od sada sjetiti svaki put kada bude trebalo skidati neku fleku, jer inače ne testiram na npr. obrnutoj strani majice ili skrivenom dijelu kauča, od sada kauč ću testirati, majicu neću... :mrgreen:Citiraj:
icyoh prvotno napisa
ja sam probala s alkoholom, acetonom, domestosom, lakom za kosu, arfom, vl.maramicama i cak benzinom i nije otislo.
probat cu i to sredstvo iz mullera , nadam se da ce otici.
Jesi ti sigurna da je to kemijska? :mrgreen:Citiraj:
Rayna prvotno napisa