Cure pomagajte ne znam što da mislim uhvatila me panika,poćelo mi je jutros nešto smeđkasto krenut a sada navečer krenula mi je kao menga a danas mi je 8 dana od transfera,a prerano mi je za dobit mengu ,neznam što da mislim :/
Printable View
Cure pomagajte ne znam što da mislim uhvatila me panika,poćelo mi je jutros nešto smeđkasto krenut a sada navečer krenula mi je kao menga a danas mi je 8 dana od transfera,a prerano mi je za dobit mengu ,neznam što da mislim :/
AB7 ne paničarit!
Krvarenje tako rano nakon transfera obično je ono implantacijsko :D
Samo nastavi s utrićima a ja se unaprijed radujem lijepoj beti!
draga ja bi, kako sam paničarka, a i nije baš da nije ništa kad je krv, otišla na hitnu odmah, lijepo im objasnila o čemu se radi pa da nekako pomognu.
a možda su to neke "lažne stvari". draga da je ipak sve u redu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :love:
Slažem se, slažem se . :* :love:Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
potpisuje ako je smećkasto to je implatacijsko ,dalje utrogestan i u ležeći polozaj
AB7, zaboravih ti reći - uzmi normabel ili apaurin da se malo smiriš! I samo polako. Vjerujem da će krvarenje prestati uskoro.
U slučaju da se nastavi i ujutro, odi u bolnicu, na ginekologiju.... Kad je trudnoća u pitanju mislim da se preporuča davanje injekcije progesterona (isto što i utrići) samo jednokratno puno veća doza...
AB7 8. ili 9. dan po transferu najčešće se javlja implatacijsko krvarenje, ono ne traje dulje od dan - dva, češće je smećkasto nego crveno i pouzdan je znak ugnježđivanja embrija
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je implantacija :heart:
ako je samo smedje, nemaj brige, a ako je crveno onda :/
nadam se da je stalo i da je sve ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~ da je impaltacisko :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za implantaciju!!!! ;)
AB7 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Hvala cure išla sam danas na ultrazvuk i doc. mi je rekao da je došlo do hiperstimulacije janika i moram nastavit sa utrićima i mirovanje do daljnjeg.
Koji doktor-onaj koji ti je radio ivf ili nekakav ginekolog?Pitam zato što sam kad sam imala hiperstimulaciju primala 3 dana po 2 boce infuzije.I naravno mirovala da se jajnik ne bi "ukliještio".
puno tekućine i koliko je god to zeznuto, toliko kažu pomaze da bebice ostanu, pa iz sveg srca želim da to bude sretan kraj :love: :* miruj jako, meni dr. rekao kad sam to imala samo do wca i u krevet~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :love:
Da obični ginekolog koji je bio dežuran u bolnici i mirovat ću do daljnjega,inače trenutno ne osjećam nikakve bolove dolje samo ponekad grč i manje sada krvarim,na ulošku mi izgleda kao prava menga a kad se obrišem sa toalet papirom bude mi malo crveno sa sluzi,ne znam da li da se sutra obratim svom giniću?
ja bi da sam na tvom mjestu zvala sutra ginekologa koji mi je radio et i obavjestila ga o tome, ako je blizu otišla bi do njega, ili kod nekog dr.ginekologa koji se razumi u problematiku mpo, draga da bude ipak priča sa sretnim završetkom~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od srca
Da sutra ću svakako kontaktirati Prag gdje smo obavili transfer.Hvala na podršci :*
meni mirise na implatacijsko i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: da je to
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu
ajde draga AB7, javi nam što prije, nestrpljivo očekujem tvoje dobre vijesti, znam koliko ste toga prošli, čitala sam te ranije, a i ponekad sam te znala pitati nešto, budući da moj suprug isto ima KS.
Zato draga moja, držim fige da bude sve u redu i molim sve sile ovog svijeta da je samo implantacijsko u pitanju.
Držim fige na rukama i nogama!
:love:
Evo me curke sa novim vjestima,danas mi se javila dr.Lazarovska i rekla da mirujem i pijem što više tekučine,pa na moj strah mi je rekla da ako krvarenje potraje duže od 3 dana onda se embriji nisu primili,a meni danas ide jako malo a danas mi je 2.dan tako da mi je lakše,uglavnom ležim i gladam TV muž me timari :lol: sretna sam što ga imam stvarno mi je glavna podrška u svemu tome a na drugom mjestu njegovi roditelji.U ponedeljak uradit ću test na trudnoću pa što Bog da a onaj tjedan iza idem na ultrazvuk.Zasada od simptoma nemam ništa jučer sam jedino imala proljev kad sam došla iz bolnice i to je to.Čujemo se uskoro hvala vam svima na podršci a tebi mala beba želim da i vi što prije dođete do svojih :saint: :saint: Ljubi vas sve :*
:love: ~~~~~~~~~~~~~~:heart:
:* :love: ~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
:love: :heart:
:love: ~~~~~~~~~~~ :heart:
:love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :*
Curke sinoć sam prestala curit
AB7~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to trudnoća i uopće u to ne sumnjam :heart: :love:
Ako Bog da javit ćeš se ti nama sa lijepim vjestima~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AB7 držim fige za pozitivan test ;) !
:klap:Citiraj:
AB7 prvotno napisa
A iskreno se nadam da ćemo slijedeći tjedan svi raditi ovo :D
potpisujem :D :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
ajde AB7, javi se, nestrpljiva sam............ :lol:
ajde AB7, javi se, nestrpljiva sam............ :lol:
AB7 javi nam se da malo :D :D
Evo me cure javljam se sa ne baš dobrim vijestima,jučer sam napravila test na trudnoću i test mi je pokazao ne znam kako da vam opišem podeblji minus i jako tanko svjetlo plavu gornju crticu na clear blu testu pa sam gledala u upustvo i pročitala da ako se imalo pojavi neka tanka gornja crta da je to trudnoća i taman se ponadala kad danas sam išla na betu i 17 dan od ET-a iznosi 0.240 mIU/ml neznam što da mislim sutra idem kod ginića da vidim što će mi reći.Ako koja ima iskustva sa betama neka mi kaže iskreno jeli dobro ili ne.LJubim vas sve i hvala na podršci. :love:
AB7 :love: mislim da je beta negativna jer sve ispod 5 je negativno, amože biti i greška laba, jer baš mi to ni sa testom nije jasno
a ja ću još ipak malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Neznam što da mislim vidjet ću sutra kod doktora ako neka ima iskustva sa clear blu testom neka kaže ali čisto sumnjam sutra ću odnjeti test doktoru pa neka on protumači bolje.
ma nevjerujem da ijedan lab tako piše vrijednosti sa 3 decimale iza 0.240 provjeri još jednom a ja sam imala taj test i blijedu crtu i evo nas u 23 tjednu.jesi primala nakon ET choragon???Citiraj:
AB7 prvotno napisa
iskreno prvi put čujem betu s 3 decimale iza nule :? :?
nadam se da su druge vrijednosti laba ili neka greska i da je to ipak veća beta
Evo baš gledam nalaz i tako piše 0.240mIU/ml a poslje ET primam terapiju utrogestan 4 na dan i pola tablete Prednisona dnevno ne znam dali znaš laky ali 8 dana nakon ET-a počela sam krvariti i to 4 dana zaredom i bila sam na ultrazvuku i imala sam hiperstimulaciju tako da mi doktor nije mogao reći jesu li se embriji primila jer su mi jajnici prekrili maternicu i nije se moglo vidjet jeli došlo do trudnoće ili ne .Danas sam kupila najjeftiniji test i sutra ću se ponovo testirat.Kalendarski ovaj tjedan trebam dobit današnji dan mi je 31 dan od zadnje menge a ako sam onda imala dobila sam mengu 23 dan što mi s nikad nije dešavalo :/