Dakle, jeste li zaista sretni, ispunjeni, zadovoljni sa svojim životom?
Ako niste, što mislite zašto je tako, što vam nedostaje?
Ako jeste, što vas čini sretnima?
Je li vam puno potrebno za sreću?
Kada ste u životu bili najsretniji?
Printable View
da.
najsretnija?upravo sada.
Šta me čini sretnom...pa neznam, nema ničeg što me čini nesretnom, meni je to dovoljno.
Presretna!
Imam i jesam (gotovo) sve što sam ikada željela (imati i biti). Ali, što mi je najbitnije, i dalje imam neostvarenih želja, što me svakog trenutka tjera dalje.
Ono što me najviše usrećuje su bića oko mene: suprug, klinci, naši psi... sve ih zaista obožavam i mislim da se kroz njih uvelike ostvarujem.
Također, moram spomenuti i roditelje, prijatelje, poznanike, poslovne partnere... stvarno, kad se osvrnem, ono sebe imamo cijelu 'hrpu' kvalitetnih i divnih ljudi. Što je najbitnije, ZNAM i sigurna sam da mnogi stoje uz nas i da bi tu ostali 'pa da nam je i dolinom smrti proći'.
Zaboravih dio:
ne mislim da mi je puno potrebno za sreću, ali je činjenica da materijalno 'neoskudijevanje' pridonosi lakoći življenja, pa samim time utječe i na osjećaj sreće.
Najsretnija sam bila u trudnoćama te kad sam rodila Smisao.
Dnevni/ tjedni trenuci moje najveće sreće su kad čoporativno odemo u šetnju (mm i ja, Smisao, Čudo i psi), pa satima tumaramo livadama i šumama. Ili kad odemo u viksu i tamo provedemo vknd. Uglavnom, kad smo svi zajedno i kad su svačije potrebe u potpunosti zadovoljene.
najsretnija,svi zdravi i sretni :D
Sretna sam , mm je pokraj mene gleda tv, naše zlato spava u sobi, poslije ćemo svi skupa malo vani, najsretnija sam kad smo svi skupa :D
Ja sam na pola. Sretna privatno, nesretna poslovno. Mislim da je ono prvo važnije, ali drugo me smeta u 8 sati dok sam na poslu.
1. sad, zadnjih 3 sata jesamCitiraj:
dunja&vita:-))) prvotno napisa
2. /
3. MM i ja samo si super danas, mala je bombončić, račun nije prazan, jedino mi bura ne da van
4. da i ne
5. nemam pojma, pesimist sam, pamtim one druge dane
1.Dakle, jeste li zaista sretni, ispunjeni, zadovoljni sa svojim životom?
uglavnom jesam
2.Ako niste, što mislite zašto je tako, što vam nedostaje?
imam viška, kilometara
3.Ako jeste, što vas čini sretnima?
male stvari
4.Je li vam puno potrebno za sreću?
ne, vikend sa porodicom je dovoljan
5.Kada ste u životu bili najsretniji?
kad sam pobijedila bočicu :mrgreen:
Jako sam sretna!
Imam dvoje preslatke djece, muza s kojim se dobro slazem, krov nad glavom i sto je najvaznije-svi smo zdravi i volimo se :heart:
Ne usudujem se pozeljeti vise.
A kad sam bila najsretnija... :/ Mislim da je to bilo kad sam saznala da sam trudna(oba puta) i opcenito u trudnocama(makar su bile komplicirane).
Jako sam sretna!
Imam dvoje preslatke djece, muza s kojim se dobro slazem, krov nad glavom i sto je najvaznije-svi smo zdravi i volimo se :heart:
Ne usudujem se pozeljeti vise.
A kad sam bila najsretnija... :/ Mislim da je to bilo kad sam saznala da sam trudna(oba puta) i opcenito u trudnocama(makar su bile komplicirane).
Srecna sam zbog dece i MM kao i posla koji me takodje ispunjava i zbog prijatelja koje imam. Volim ii mesto u kome zivim.
Nedostaje mi vreme koje bi mi, kao porodica vise proveli. Volela bih da se vise druzimo sa prijateljima i da da malo vise putujemo.
Ali u sustini sam stvarno srecna, a na to me podseca i desetogodisnja veza koju sam imala kao devojka i koja je na zalost, bila promasaj i zahvaljujuci kojoj sam shvatila koliko je vredno imati skladne odnose u porodici
Sretna sam skoro pa skroz. imam muža koji me voli i ja njega, radimo, imamo auto, stan i ništa nam ne fali osim jednog malog :saint: ali nadam se da će i on skoro pa da moja sreća bude potpuna
ja bi to opisala ovako; sretna sam svaki dan, ali ne cijeli dan, jer naravno da ima trenutaka i situacija koje bi mogle biti drugcije. sretna sam jer imam zdravu i prekrasnu djecu, imam muza koji nam je dobar, koji se brine za nas i najvaznije, koji nas voli. ma imam sve sto sam zeljela, ali i dovoljno zelja i zeljica kojima se mogu veselit dok cekam da se ostvare.
jedina stvar koja me ponekad cini ne bas sretnom i zadovoljnom je ta da sam na neki nacin svoju osobnost i svoje interese stavila u drugi plan. neki put mi fali posao, manje radi neke afirmacije vec vise zbog kontakta sa drugim ljudima. no to je bio moj/nas izbor i uglavnom to sto sam majka i kucanica gledam kao "ulaganje u buducnost".
pitam se ISKRENO da li stvarno postoje ljudi koji su u svakom trenutku sretni, ispunjeni, zadovoljni i setaju svijetom sa "colgate" osmjehom?????
kako govori tata moje prijateljice: ako ti je sve u životu divno i krasno, stavi barem kamenčić u cipelu da te malo žulja ;)
ili kako se kad nas za lijepo dijete kaže: Govno mu pod nos ;)Citiraj:
melange prvotno napisa
Totalni OT-betty, pa otkud cruza iščupa? :shock: :lol: :lol:
Da, i ja gledam i ne vjerujem :lol:Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
1.Dakle, jeste li zaista sretni, ispunjeni, zadovoljni sa svojim životom?
Većim dijelom jesam. Svaki dan se zahvalim Bogu na svemu što imam i neizmjerno sam sretna, lagala bih kad bih rekla da imam sve što mi treba, ali u globalu DA, SRETNA SAM!!!
2.Ako niste, što mislite zašto je tako, što vam nedostaje?
Nedostaje mi (i ne samo meni) još jedan član obitelji
3.Ako jeste, što vas čini sretnima?
Svakodnevne sitnice, riječi koje mi moje dijete kaže, poljubac MM-a, pohvale koje dobijem na poslu i sl.
4.Je li vam puno potrebno za sreću?
Ne, obitelj na okupu i malo hrane
5.Kada ste u životu bili najsretniji?
Kad sam rodila svoju kćer
ja sam veliki poklonik trash kulture i kao takvoj mi cruz posebno mjesto u srcu zauzima. sanjam o danu kad će se santa barbara reprizirat :mrgreen:Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Da, sretna sam. Imam savršenog muža, dijete, imamo svoj stan i radimo. Nedostaje mi vremena - ritam života je takav da sam stalno u nekoj gužvi.Citiraj:
dunja&vita:-))) prvotno napisa
Najsretnija sam otkad sam upoznala muža, ne mogu izdvojiti niti jedan dan (i naročito otkad smo dobili L).
DA! A da nisam sretna morala bi ozbiljno porazgovarati sama sa sobom i vidjeti sto bi objektivno trebalo biti drugacije da bi bila sretna.
Muz i ja se volimo i najbolji smo si prijatelji, imamo prekrasnu kcerkicu, krov nad glavom, nismo bogati ali nemamo niti vecih financijskih briga, krug prijatelja nam se smanjio ali oni koji su ostali su iskreni i dragi, uzivamo u malim stvarima :heart:
Lako je biti nezadovoljan, teze je biti zadovoljan s onim sto imamo i sto zastupamo u zivotu i onime sto nam je dostupno ... Trava je uvijek zelenija kod susjeda, pitanje je da li bi i nama bila toliko zelena da se nadjemo kod susjeda :roll:
oćeš mi biti prija? ja izgledam ko eden kad ima vlage u zraku i kosa mi podivlja :mrgreen:Citiraj:
betty blue prvotno napisa
sretna sam, kao što Krumpirić napisa:
nema ničeg što me čini nesretnom, meni je to dovoljno :D
sretna sam...zivi i zdravi smo..Bogu hvala :)Citiraj:
Maxime prvotno napisa
Ovako i ja, osim komplikacija u trudnoći koje su me, srećom, preskočile.Citiraj:
Nina prvotno napisa
I još jedan, mali, malecki, začin bi mi trebao za potpunu sreću - još jedan mirisni zamotuljak...
Sretna sam.
Sretna sam s mužem kojeg imam, s našom prekrasnom dječicom.
Sretna sam što imamo svoj krov nad glavom i što smo zdravi.
Trenutno nam jedino fali novaca, ali više novaca me ne bi učinilo sretnijom nego bih imala manje briga na pameti, ali optimista sam i vjerujem da će i to doći na svoje.
1. Sretna sam da ali ne najsretna
2. Fali mi mali smotulajk da bi bia najsretna
3. Bezuvjetna ljubav koju imamo s MM, zdravlje koje nas sluzi oboje, to sto su svi moji bliznji zdravi i zivi
4. Ne ne treba mi puno, samo ljubav i zdravlje i mir u kuci mi je dovoljno
5. Najsretna cu biti kad ostanem trudna :)
sreća? hmm....
sjedim ja tako u kuhinji i gledam u strop i eto mislim se kako me muci taj strop i to što ćemo ga morati cijeloga zrusiti i sve novo raditi. I mislim si koliko će samo nereda biti....cccc
Ali onda izađe smirenost i nepokolebljiva vjera u snagu vlastite duše. Vidim svoje zlato kako se u boravku igra legićima i kako pjeva. Ah da...to je sreća...fućkaš malo popravljanja stropa.
:lol:
Nisam u potpunosti. Postoje dva, tri dijela mog života koja su bljutava-tu su a ne pružaju nikakav osjećaj. Sretna sam s djecom, oni me čine sretnom, zadovoljnom i ispunjenom. Ali sve ostalo je polovično
sretna i zadovoljna,kao i svima malo više novaca ne bi bilo naodmet,najsretnija sam bila kad se pojavila druga crtica na testu za trudnoću prvi i drugi put
Vise sam sretna nego nesretna.
Sretna sam kad pogledam u ova dva mala plava oka i shvatim sta imam.
Nesretna sam kad vidim ista ta dva oka kako tuzno gledaju tatu dok odlazi na teren.
Sretna sam jer imam onu cjelokupnu sliku; dobrog muza, predivno dijete, krov nad glavom, zdravlje...no dobro zdravlje je tako-tako.
Usrecuju me sitnice; zarazan smijeh mog malca, muzev zagrljaj usred noci, budenje uz njih dvojicu (nazalost to je rijetko
:cry: )
Najsretnija sam bila, naravno, kad su mi malca polozili na prsa nakon poroda.
Mogu reći za sebe da sam sretna jer;
imam prekrasnu kćer
imam dobar posao
imam svoj mali slatki stančić
imam prijatelje i familiju koja mi puno znači
imam sve što mi je potrebno u životu
Ima naravno boljih i lošijih dana, ponekad se dignem na "lijevu nogu" pa mi je cijeli dan bezveze, ali i to je život.
dokle god smo svi zdravi - sretna sam. :D
da bi bila presretna fali mi onaj materijalni dio: vlastiti stan, stalni posao, račun koji ne bi morala kontrolirat.....
ali kad si presretan ni za čim više ne čezneš pa valjda ni to nije onda potpuna sreća.
kao i svi, i ja imam dobrih i loših dana samo je srića što je ovih loših puuuuno manje nego je dobrih.
mogu samo staviti XCitiraj:
nana prvotno napisa
a ja sam totalni latino tip i uvijek se s nekim "arijevkama " družim :mrgreen:Citiraj:
melange prvotno napisa
a tu frizuru sam u osnovnoj pokušavala napraviti tapiranjem kose pored ušiju iako je tada bila opako passe al ne ide pa ne ide, više sam bila kao violeta iz boljeg života
ontopic - ja sam vrlo sretna
i većinu života jesam, iako sam nekad davno mislila da sam nesretna, ustvari danas znam da sam i tada bila jako sretna - sve je stvar perspektive.
Imam ljubav, čekamo bebu - a da nije tako imala sam backup plan da malo više u sebe uložim tipa da naučim neku vještinu i dovedem je do savršenstva
kako kažu - sreća je uvijek u isčekivanju, u nadi. Ponekad se zbilja divim vlastitoj sposobnosti da ignoriram sve što me smeta i vidim samo ljepotu života ;)
evo mene npr ovakav dan usrećuje
u pozadini svira nick cave i njegova obrada Neil Young-ove Helpless i malac mi se javi svaki put kad je pustim :zaljubljen:
i onda se sjetim kako me mm grli i ljubi svako jutro prije odlaska na posao :zaljubljen:
skoro pa me bude strah da sve to ne izgubim
nema ničeg što me čini nesretnom, meni je to dovoljno :D
X
Da
Zadovoljna sam, ali ne mislim da zadovoljnim ljudima ništa ne fali...uvijek je tu nešta što možemo bolje.
Sretnom me čini obitelj koju sam stvorila...prijatelji...naša putovanja...zdravlje voljenih ljudi
Ne
U ovom životnom razdoblju.
A sad...Dunja, zašto tebe to zanima? :lol: Ja sve čekam da kreator topica odgovori na svoje pitanje, ali čini se da neću dočekati :mrgreen:
jako sam sretna jer iako mi se još nije ispunila najveća životna želja da budem mama, imam najboljeg muža na svijetu kojeg doslovno obožavam (dobro da ne čita, sad bi se umislio!)... najveći oslonac u životu i najbolji prijatelj!
sretna sam i jer radim, koliko god nekad bila nezadovoljna poslom i atmosferom u firmi, znam da je to danas privilegija... bila sam danas na sajmu poslova (poslovno) i iskreno tamo nisam uočila puno sreće u očima tih ljudi, i svaka im čast da se ne daju!
sretna sam jer imam redovnu plaću zasad pa si mogu kupit npr ko danas suknju bez premišljanja...
imam i obitelj i prijatelje koji me vole ii to je razlog sreći
nekad sam nesretna, JAKO, ali to je uglavnom zbog minusa na testu ili menge, ali opet znam da jednom neće ta glupa vještica doći!